Αυλή Κήπος - Αίθριο

38 Ιδέες για κιόσκια και πέργκολες σε σκανδιναβικό στυλ

June 30th, 2023 No Comments

πέργκολες σε σκανδιναβικό στυλ

38 Ιδέες για κιόσκια και πέργκολες σε σκανδιναβικό στυλ

Το σκανδιναβικό στυλ χαρακτηρίζεται από την απλότητα, τη φυσικότητα και τη λειτουργικότητα. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε κιόσκια και πέργκολες σε σκανδιναβικό στυλ, εδώ είναι μερικές ιδέες που μπορείτε να εξερευνήσετε:

  1. Χρωματική παλέτα: Χρησιμοποιήστε απαλούς και φυσικούς τόνους όπως το λευκό, το γκρι, το γαλάζιο και το παστέλ για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα φωτεινή και φιλική προς τη φύση.
  2. 20 Ιδέες Για Μια Τροπική Καλοκαιρινή Μπαμπού Πέργκολα Που Μοιάζουν Σαν Να Είστε Σε Διακοπές

  3. Φυσικά υλικά: Χρησιμοποιήστε φυσικά υλικά όπως το ξύλο, η πέτρα και φυτικές ίνες για τις κατασκευές. Ένας καλός συνδυασμός θα μπορούσε να είναι ξύλινες κολώνες και δοκάρια με πετρώδη επιφάνεια για το πάτωμα.
  4. πέργκολες σε σκανδιναβικό στυλ
  5. Απλές γραμμές: Επιλέξτε απλά και καθαρά σχέδια με λιτές γραμμές. Αποφύγετε τα υπερβολικά διακοσμητικά στοιχεία και προτιμήστε μίνιμαλ σχέδια.
  6. Φυσικός φωτισμός: Επιτρέψτε στο φυσικό φως να εισέρχεται μέσα από το κιόσκι ή την πέργκολα. Χρησιμοποιήστε μεγάλα παράθυρα, γυαλί ή παράθυρα οροφής για να δημιουργήσετε μια φωτεινή και ευάερη ατμόσφαιρα.
  7. Φυτά και πράσινο: Προσθέστε φυτά και πράσινο στον χώρο για να δημιουργήσετε μια συνεχή σύνδεση με τη φύση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γλάστρες με φυτά εσωτερικού χώρου, κρεμαστά φυτά ή ακόμη και πέργκολες για αναρρίχηση φυτών.
  8. Λειτουργικότητα: Σχεδιάστε τον χώρο έτσι ώστε να είναι λειτουργικός και πρακτικός. Ανάλογα με τη χρήση που θα δίνετε στον χώρο, σκεφτείτε την τοποθέτηση επίπλων, πάγκων, και άλλων αναγκαίων στοιχείων.
  9. Οι Καλύτερες 26 Ιδέες Σχεδιασμού Για Μια Όμορφη Πέργκολα

Αυτές είναι μερικές ιδέες για κιόσκια και πέργκολες σε σκανδιναβικό στυλ. Μην ξεχάσετε να εμπνευστείτε από το περιβάλλον και τη φύση της περιοχής σας για να δημιουργήσετε έναν χώρο που αντικατοπτρίζει την αισθητική και τη φιλοσοφία του σκανδιναβικού στιλ.

πέργκολες σε σκανδιναβικό στυλ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About the author

Βερμπάσκο
Η Γοητεία του Βερμπάσκο: Μια Ζωντανή Προσθήκη στον Κήπο σας

No Comments

Δουράντα
Δουράντα Μια Μωβ Έκρηξη: Ανακαλύπτοντας την Ομορφιά και την Φροντίδα των Κρεμαστών Λουλουδιών της, για έναν Μαγευτικό Κήπο

No Comments

Σκάδοξο
Σκάδοξο: Το Βολβώδες Φυτό με την Εντυπωσιακή Ανθοφορία και τα Ιδιαίτερα Λουλούδια

No Comments

Αλλάξτε το χρώμα των ορτανσιών
Αλλάξτε το χρώμα των ορτανσιών με ξύδι: Η μαγική συνταγή για μπλε άνθη

No Comments

Έχιουμ
Έχιουμ: Το Καμάρι της Μαδέρας στη Γλάστρα και στον Κήπο σας

No Comments

Διακόσμηση Κήπου από Ανακυκλωμένες Παλέτες
52 Ιδέες για Μοντέρνα Διακόσμηση Κήπου από Ανακυκλωμένες Παλέτες

No Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *