Αυλή Κήπος - Αίθριο

Οι καλύτερες 26 ιδέες σχεδιασμού για μια όμορφη πέργκολα

May 31st, 2021 1 Comment

Οι καλύτερες 26 ιδέες σχεδιασμού για μια όμορφη πέργκολα

Τα προγνωστικά φέτος προβλέπουν ότι αυτό το καλοκαίρι θα είναι ζεστό και ηλιόλουστο, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι ιδανικό για να περάσετε χρόνο έξω. Οι πέργκολες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τον υπαίθριο χώρο για να δημιουργήσετε ένα εξωτερικό καθιστικό όπου μπορείτε να χαλαρώσετε με άνεση και να απολαύσετε ακόμα αυτές τις ηλιόλουστες μέρες.

Οι πέργκολες κερδίζουν δημοτικότητα σε σύγκριση με άλλους εξωτερικούς χώρους εν μέρει επειδή είναι αρκετά εύκολες στο DIY και επιτρέπουν ένα ευρύ φάσμα σχεδίων. Σε αντίθεση με τις κλειστές βεράντες, οι πέργκολες δεν έχουν πραγματικούς τοίχους και είναι απλώς κολόνες με οροφή που επιτρέπουν τη ροή του αέρα για περισσότερη δροσιά.

33 Δελεαστικές ιδέες για να διακοσμήσετε το εξωτερικό – αυλές, ταράτσες, αίθρια, βεράντες

 

 

Μερικοί άνθρωποι μπερδεύουν τις πέργκολες με κιόσκια ή τις κατατάσσουν μαζί, αλλά τα κιόσκια έχουν στέρεη στέγη, ενώ οι πέργκολες έχουν συνήθως μια σκεπαστή ή δικτυωτή στέγη με φυτά να σκαρφαλώνουν πάνω τους, που δημιουργεί μια περιοχή που είναι σκιερή, αλλά εξακολουθεί να είναι φωτεινή.

Οι πέργκολες είναι εξαιρετικά ευπροσάρμοστες και μπορούν να κατασκευαστούν και να διακοσμηθούν σε μια μεγάλη ποικιλία στυλ που ταιριάζουν στο προσωπικό σας γούστο. Σε μερικούς ανθρώπους αρέσουν να κρεμούν φώτα  ή φανάρια από την πέργκολα τους για να δημιουργήσουν ένα καθιστικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και μετά τη δύση του ήλιου. Μια άλλη δημοφιλής επιλογή είναι να τις ντύσετε με κληματαριές  και αναρριχώμενα φυτά, είτε πραγματικά είτε ψεύτικα, πάνω στα στηρίγματα για να δημιουργήσετε έναν χώρο που θα αισθάνεται φυσικός και λίγο άγριος.

Ο χώρος γύρω από ένα δέντρο στην αυλή ή τον κήπο δεν πρέπει πάντα να είναι βαρετός: 26 όμορφες ιδέες για να εμπνευστείτε

 

Στις παρακάτω εικόνες είναι 26 διαφορετικοί τρόποι για να βελτιώσετε την πέργκολα σας και να κάνετε το υπαίθριο χώρο σας μοναδικό και όμορφο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο....μοιραστείτε το

About the author

42 Ιδέες δημιουργία ενός πανέμορφου υπαίθριου χώρου από ανακύκλωση παλιών αντικειμένων

1 Comment

Άνοιξη, η τέλεια εποχή για να φυτέψετε λουλούδια – Ιδέες για Κηπουρική στην αυλή τον κήπο και το μπαλκόνι

1 Comment

Φωτιζόμενες γλάστρες για μία ρομαντική εμφάνιση της αυλή και του κήπου σας

No Comments

30 Εμπνευσμένες ιδέες για μικρές αυλές

1 Comment

Προστατεύστε το εξωτερικό σας από τα περίεργα μάτια με αυτές τις 60 απλές και κομψές ιδέες

No Comments

36 Μικροί ανθόκηποι που θα ομορφύνουν τον υπαίθριο χώρο σας

1 Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *