Αυλή Μπαλκόνι - Βεράντα

Πανέμορφες σκανδιναβικές βεράντες και αυλές για έμπνευση

February 18th, 2020 1 Comment

Πανέμορφες σκανδιναβικές βεράντες και αυλές για έμπνευση

 

Η σκανδιναβική διακόσμηση σπιτιού είναι πολύ δημοφιλής: είναι απλή, φυσική και πολύ κομψή. Αυτό το στυλ είναι όλο και περισσότερο δημοφιλές για υπαίθριους χώρους, καθώς μια καινούρια υπαίθρια σεζόν είναι σχεδόν στο δρόμο μας, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες ιδέες και μερικές συμβουλές για την αναδημιουργία αυτού του στυλ στην αυλή, στη βεράντα ή στο αίθριο σας.

22 Εκπληκτικές Ιδέες Για Μια Ουδέτερη Διακόσμηση Βεράντας Και Αίθριου

 

Χρώματα και εκτυπώσεις

Το μαύρο και άσπρο είναι ένα κλασικό και τολμηρό χρωματικό σχέδιο που χρησιμοποιείται ευρέως σε σκανδιναβικό στυλ, συχνά θα βλέπετε σκοτεινά και σχεδόν μόνο μαύρες βεράντες με ελάχιστα λευκά ή γκρίζα χρώματα – η καλαίσθητη διακόσμηση είναι μια ζεστή τάση και λειτουργεί για σκανδιναβικούς χώρους, επίσης. Λευκά και ουδέτερα είναι επίσης ευπρόσδεκτα – θα κάνουν τον υπαίθριο χώρο σας να αισθάνεται πιο φωτεινός και πιο φρέσκος, πιο τολμηρός και πιο γεμάτος ηλιοφάνεια. Το λευκό είναι ένα άλλο σκανδιναβικό χρώμα και είναι εκπληκτικό για μια πιο σύγχρονη αίσθηση στο χώρο. αν προτιμάτε κάποια vintage, πηγαίνετε για ουδέτερα και off-λευκά.

Όσο για τα μοτίβα, μπορείτε να προσθέσετε μερικά να χαλαρώσετε το χώρο – μερικές ρίγες ή γεωμετρία θα κάνουν, αλλά μην είναι υπερβολικές, καθώς η σκανδιναβική διακόσμηση είναι για την απλότητα και την φυσική όμορφη, όχι για πολύ εκλεπτυσμένη ή υπερβολικά πλούσια διακόσμηση.

Έπιπλα και διακόσμηση

Επιλέξτε έπιπλα σύμφωνα με την αίσθηση που θέλετε να επιτύχετε στο χώρο: μοντέρνα ή vintage και ρουστίκ. Εάν προτιμάτε μοντέρνα διακόσμηση, επιλέξτε κομψά ξύλινα, ψάθινα ή μεταλλικά και σφυρήλατα έπιπλα σε σκούρα χρώματα ή σε λευκό. αν θέλετε μια αντίστροφη όψη, μια ρουστίκ και χαλαρή, πηγαίνετε για παλαιωμένα, ξεπερασμένα και ακριβώς ρουστίκ ξύλινα έπιπλα σε θερμότερες αποχρώσεις. Μπορείτε επίσης να κατασκευάσετε κάποια αντικείμενα για τη βεράντα σας χρησιμοποιώντας παλέτες και κιβώτια, θα ταιριάζουν με το στυλ πολύ. Λαμβάνοντας υπόψη το χρωματικό σχήμα και τη φιλοσοφία αυτού του στυλ, θα χρειαστείτε πολύ πράσινο – ακόμα κι αν υπάρχουν πολλά πράγματα, προσθέστε και μερικές ανθισμένες γλάστρες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About the author

Πώς να Κάνετε Παρτέρια με Βότανα στο Εξοχικό σας που θα Ξεχωρίζουν

No Comments

Πώς να φτιάξετε έναν ειδυλλιακό κήπο με γλάστρες σε εξωτερικές σκάλες

No Comments

Μικρός Κήπος: Συμβουλές για να Δημιουργήσετε το Δικό σας Πράσινο Καταφύγιο

No Comments

26 Αξιολάτρευτες ιδέες ροζ διακόσμησης κήπου που πρέπει να δείτε

No Comments

Μεταμόρφωση μπαλκονιού: Εμπνευσμένες ιδέες για τη διακόσμηση ενός μπαλκονιού με στυλ και χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα

No Comments

40 Ρουστίκ – χωριάτικες ιδέες διακόσμησης αυλής και κήπου που θα λατρέψετε

No Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *