Μπαλκόνι - Βεράντα

32 Υπέροχες ιδέες για ένα ανθισμένο μπαλκόνι στην πόλη

May 5th, 2021 1 Comment

32 Υπέροχες ιδέες για ένα ανθισμένο μπαλκόνι στην πόλη

Μπαλκόνι, βεράντα, περβάζι παραθύρων, δημιουργήσαμε μια καταπράσινη περιοχή για να απολαύσουμε τις ηλιόλουστες μέρες σε ένα μικρό καταπράσινο καταφύγιο. Γλάστρες, αγγεία, μπολ, στρογγυλές γλάστρες, σκάλες, κονσόλες … είναι απαραίτητες για τη δημιουργία ενός εξωτερικού τόσο πράσινου όσο και διακοσμητικού. Εάν δεν έχετε κήπο, είναι δυνατό να προσκαλέσετε τη φύση στον υπαίθριο αστικό χώρο σας, είτε πρόκειται για σκηνές όμορφων λουλουδιών ή για καλλιέργεια αρωματικών φυτών. Η βεράντα με τη βλάστηση είναι δική σας χάρη σε αυτά τα αυθεντικά διακοσμητικά αξεσουάρ, ακόμη και απαραίτητα για μερικούς. Το texnotropies.info προσφέρει έξυπνες ιδέες για να κάνουν το μπαλκόνι σας ένα καταπράσινο μέρος.

Διακόσμηση καλοκαιριού με γεράνια. Ιδέες για κήπους και μπαλκόνια.

 

 

Στην ταράτσα, στο μπαλκόνι, ή ακόμα και στο περβάζι, είναι ώρα για πράσινο, και ακόμη περισσότερο στην πόλη, για να δημιουργήσετε μια ευπρόσδεκτη γωνιά οξυγόνου. Οι παραδοσιακές ζαρντινιέρες στο μπαλκόνι εξακολουθούν να ισχύουν και σήμερα, όπως και οι στρογγυλές ή τετράγωνες γλάστρες που διασκορπίζονται στο έδαφος για ένα ωραίο αποτέλεσμα. Υπάρχουν όμως και άλλες λύσεις για την εμφάνιση των φυτών σας. Έτσι, οι κρεμαστές αναρτήσεις είναι δημοφιλείς για να πρασινίσει το μπαλκόνι. Σε αυτήν την περίπτωση, προτιμήστε τα κρεμαστά ανθοφόρα φυτά που πέφτουν σε καταρράκτης, με το πιο όμορφο αποτέλεσμα. Οι σκάλες ή άλλα ράφια / κονσόλες, από την άλλη πλευρά, δίνουν τακτοποιημένη εμφάνιση στο μπαλκόνι. Τέλος, για ένα διακριτικά διακοσμητικό μπαλκόνι, φυτέψτε τα φυτά σας σε κεραμικά ή ακόμα και ψάθινα καλάθια; Ένας καλός τρόπος για να ανανεώνετε εύκολα το εξωτερικό σας. Και για να το φέρετε στο κλίμα της εποχής.

Ιδέες για ένα κήπο τροπικής όασης για το μπαλκόνι σας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About the author

30 Υπέροχες Σχεδιαστικές Ιδέες για το Μπαλκόνι με Στυλάτα Έπιπλα από Ρατάν

No Comments

Μεταμόρφωση μπαλκονιού: Εμπνευσμένες ιδέες για τη διακόσμηση ενός μπαλκονιού με στυλ και χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα

No Comments

22 Πανέμορφες ιδέες για υπαίθρια καλοκαιρινά σαλονάκια

No Comments

Πώς να διακοσμήσετε ένα υπαίθριο χώρο
Αράζω έξω – Πώς να διακοσμήσετε ένα υπαίθριο χώρο – 35 ιδέες που θα λατρέψετε

No Comments

γλάστρες λουλουδιών για το καλοκαίρι
Πώς να φτιάξετε πανέμορφες διακοσμήσεις με γλάστρες λουλουδιών για το καλοκαίρι – 45 φανταστικές προτάσεις

1 Comment

Διακόσμηση με Μεσογειακά φυτά για βεράντες, αυλές και μπαλκόνια: Αυτά είναι ιδανικά εάν τα φροντίζετε καλά

No Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *