Κήπος - Αίθριο

Πώς να καλλιεργήσετε τα καλύτερα και νοστιμότερα κρεμμύδια στον δικό σας κήπο – Συμβουλές και κόλπα

July 15th, 2021 1 Comment

Πώς να καλλιεργήσετε τα καλύτερα και νοστιμότερα κρεμμύδια στον δικό σας κήπο – Συμβουλές και κόλπα

Απολαύστε τα καλύτερα κρεμμύδια που καλλιεργούνται στον δικό σας κήπο με τη βοήθεια χρήσιμων συμβουλών και κόλπων σε αυτό το άρθρο. Ένας κήπος λαχανικών όχι μόνο θα σας προσφέρει τη δική του παραγωγή, αλλά και θα σας βοηθήσει να ζήσετε μια πιο δραστήρια, πιο υγιεινή ζωή. Ανεξάρτητα από το πόσο μικρός είναι ο διαθέσιμος χώρος, βρείτε λίγο χώρο για να φυτέψετε μερικά λαχανικά.

Εάν δεν έχετε χώμα στην αυλή σας, μόνο τσιμέντο, μπορείτε να επιλέξετε υπερυψωμένα παρτέρια λαχανικών. Εάν θέλετε να απολαύσετε τρόφιμα γεμάτα ευεργετικά θρεπτικά συστατικά, όπως τα κρεμμύδια, σας βοηθάμε με μια σειρά χρήσιμων συμβουλών.

Καλλιεργείστε Τα Λαχανικά Και Φυτά Σας Σε Υπερυψωμένα DIY Παρτέρια Κήπου Που Θα Κάνετε Μόνοι Σας

 

Πώς μπορούμε να καλλιεργήσουμε τα καλύτερα κρεμμύδια

Τα κρεμμύδια στον κήπο καλλιεργούνται από τις αρχές της άνοιξης, αφού έχει περάσει ο κίνδυνος παγετού. Μην ανησυχείτε αν ο καιρός είναι δροσερός και βροχερός, είναι σημαντικό οι θερμοκρασίες να μην πέσουν κάτω από 0 βαθμούς Κελσίου.

Το πρώτο βήμα, η προετοιμασία του εδάφους

Πρώτα απ ‘όλα είναι σημαντικό να προετοιμάσετε το έδαφος. Εάν μπορείτε, χρησιμοποιήστε ένα φυσικό λίπασμα ζωικής προέλευσης. Το βάζουμε το φθινόπωρο και μέρος του την άνοιξη, αφού αρχίσετε να σκάβετε. Εάν επιλέξετε λιπάσματα για εμπορικούς σκοπούς, αποφύγετε αυτό το λίπασμα που περιέχει άζωτο. 

Προετοιμάστε τις σειρές που πρέπει να έχουν βάθος περίπου 2-3 ​​cm και τοποθετήστε τις σε απόσταση 20 cm μεταξύ τους.

DIY Ιδέες Για Τον Πιο Απίθανο Κήπο Λαχανικών Στην Αυλή Και Τον Κήπο Σας

 

Το επόμενο βήμα είναι η καλλιέργεια κρεμμυδιών

Τα φρέσκα κρεμμύδια που θα επιλέξετε πρέπει να είναι αρκετά δυνατά και όχι πολύ μεγάλα. Στη συνέχεια, καλύψτε προσεκτικά τις σειρές και υγράνετε τα πάντα με νερό. Χρησιμοποιήστε έναν ψεκαστήρα έτσι ώστε το έδαφος να παραμείνει υγρό.

Μετά την προετοιμασία του εδάφους και την καλλιέργεια των κρεμμυδιών, πρέπει να φροντίσετε τη σοδειά. Είναι σημαντικό να αφαιρέσετε τα ζιζάνια, επειδή θα τα προδιαθέσουν σε ασθένειες.

Η φροντίδα της καλλιέργειας δεν είναι δύσκολη, αλλά πρέπει να είναι χωρίς ζιζάνια που επηρεάζουν την ανάπτυξη των κρεμμυδιών. Επίσης, η σοδειά ποτίζεται μόνο νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ για να βεβαιωθείτε ότι δεν επηρεάζετε το λαχανικό.

Όσον αφορά τα παράσιτα, εάν παρακολουθείτε πάντα την καλλιέργεια κρεμμυδιών, μπορείτε να τα αφαιρέσετε χειροκίνητα, χωρίς να καταφύγετε σε χημικά διαλύματα. Για παράδειγμα, τα σκαθάρια θα εμφανιστούν τον Μάιο. Μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν με το χέρι.

Πανέμορφες DIY Ιδέες Αίθριου Για Κηπουρική Λαχανικών Σε Γλάστρες

 

Εάν θέλετε να είστε σίγουροι ότι το κρεμμύδι σας μεγαλώνει υγιές και μεγαλώνει όμορφα, μπορείτε επίσης να καταφύγετε σε μέτρα πρόληψης. Αγοράστε εξειδικευμένα προϊόντα και εφαρμόστε προφυλακτικά μέτρα για να διασφαλίσετε ότι απολαμβάνετε μια υγιή σοδειά.

 

 

 

 

 

 

 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο....μοιραστείτε το

About the author

Τα καλύτερα δέντρα και τροπικά φυτά για διακόσμηση εσωτερικού χώρου

No Comments

Πως να μετατρέψετε έναν συνηθισμένο κήπο σε βασιλικό με τριαντάφυλλα

No Comments

Κάντε το ντεκόρ της βεράντας σας να απογειωθεί χωρίς να ξοδέψετε ένα σωρό χρήματα

No Comments

Πώς να φυτέψετε λεβάντα σε γλάστρα; 24 ιδέες έμπνευσης

No Comments

Σχεδιάστε τέλεια τον κήπο σας: 36 σούπερ ιδέες κήπου με πέτρες

No Comments

Τα 38 καλύτερα ντεκόρ εξωτερικού χώρου για αίθριο που μπορείτε να δείτε για φτιάξετε το δικό σας

No Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *