Αυλή Διακόσμηση Εποχιακή διακόσμηση Κήπος - Αίθριο

Η ομορφιά των λουλουδιών του φθινοπώρου και υπέροχες ιδέες για την παρουσίαση τους μπροστά από το σπίτι

September 22nd, 2020 No Comments

Η ομορφιά των λουλουδιών του φθινοπώρου και υπέροχες ιδέες για την παρουσίαση τους μπροστά από το σπίτι

Η ομορφιά των λουλουδιών του φθινοπώρου μπορεί να φανεί ακριβώς στην είσοδο του σπιτιού σας, αν επιλέξετε να τα τακτοποιήσετε δημιουργικά, εμπνευσμένα από εδώ. Εάν έχετε μια αυλή, μπορούν να φυτευτούν στην αυλή σας, στον ύπαιθρο, αλλά και σε σκαλοπάτια, για να τα απολαύσετε μέχρι τα τέλη του φθινοπώρου, σχεδόν μέχρι το χειμώνα.

Τα λουλούδια του φθινοπώρου βρίσκουν τη θέση τους σε οποιοδήποτε χώρο λόγω της ομορφιάς τους, αλλά και λόγω των απολύτως εντυπωσιακών χρωμάτων. Μπορείτε να τα διακοσμήσετε σε γλάστρες, ακριβώς στην είσοδο του σπιτιού, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε απόλυτα εντυπωσιακά βάζα λουλουδιών. Τέτοιες όμορφες συνθέσεις λουλουδιών στο βάζο θα κάνουν την αυλή σας πιο όμορφη και την είσοδο στο σπίτι πιο φιλόξενη. Επιπλέον, αν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές, τα λουλούδια σας θα διαρκέσουν στο βάζο φρέσκα και όμορφα, ακόμη και για ένα μήνα.

Ο σωστός φωτισμός για καλύτερη Φθινοπωρινή διάθεση

 

Όσον αφορά τη φροντίδα των λουλουδιών του φθινοπώρου, χρειάζονται όσο το δυνατόν περισσότερο φως. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι τα τοποθετείτε έτσι ώστε τα λουλούδια να έχουν φως να μεγαλώνουν όμορφα και να απολαμβάνετε έναν πολύχρωμο κήπο μέχρι το χειμώνα.

Τα χρυσάνθεμα διαρκούν μέχρι τον Οκτώβριο, είναι όμορφα λουλούδια και έχουν απολύτως εντυπωσιακά χρώματα.

Οι Ανεμώνες αγαπούν το δροσερό φθινόπωρο, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε αυτό το λουλούδι ακόμα και μετά το πρώτο κρύο.

Η Ντάλια χρειάζεται ένα μέρος με φως, αλλά πρέπει να προστατεύεται από τον άνεμο. Είναι ένα εντυπωσιακό λουλούδι, το οποίο μεγαλώνει έως και 2 μέτρα. Για να απολαύσετε όμορφες ντάλιες, βεβαιωθείτε ότι το έδαφος στο οποίο μεγαλώνει έχει πολύ χούμο. Το φυτό χρειάζεται σχεδόν καθημερινό πότισμα.

Εμπνευστείτε από τη συλλογή φωτογραφιών παρακάτω για να παρουσιάστε τα λουλούδια του φθινοπώρου με όμορφους τρόπους, ακριβώς μπροστά από το σπίτι σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο....μοιραστείτε το

About the author

Σχεδιασμός σαλονιού σε ανοιχτά χρώματα – 30 εμπνευσμένες ιδέες για να αντιγράψετε

No Comments

Εσκαλόνια ένας πανέμορφος διακοσμητικός θάμνος για την αυλή και τον κήπο σας

No Comments

26 Άνετες και μοντέρνες βεράντες και αυλές σε χωριάτικο στυλ

No Comments

Διακοσμήστε με ξύλο στον κήπο: Ιδέες για έναν όμορφο φράχτη ή τοίχο προστασίας από αδιάκριτα μάτια – Σίγουρα θα λατρέψετε το αποτέλεσμα

No Comments

Τι είναι το άνθος μαϊμού ή Μίμουλος: χαρακτηριστικά και οδηγός φροντίδας για αυτό το αειθαλές ανθεκτικό φυτό

No Comments

48 Ιδέες σχεδιασμού για ένα κήπο στην πόλη – Εκμεταλλευτείτε τον μικρό και στενό χώρο για να δημιουργήσετε εκπληκτικούς κήπους

No Comments

Your email address will not be published.