Αυλή Μπαλκόνι - Βεράντα

32 Εκπληκτικές ιδέες για το σχεδιασμό και διακόσμηση μιας μικρής βεράντας

April 5th, 2021 1 Comment

32 Εκπληκτικές ιδέες για το σχεδιασμό και διακόσμηση μιας μικρής βεράντας

Πόλη ή χωριό, μια μικρή βεράντα είναι μια όαση οξυγόνου. Η ευκαιρία να έχετε μια στιγμή απόλαυσης στο σπίτι ενώ βρίσκεστε έξω. Ο μικρός χώρος του απαιτεί λίγη ευφυΐα για να τον εκμεταλλευτείτε. Ευτυχώς, υπάρχουν συμβουλές σχεδιασμού και διακόσμησης για να επωφεληθείτε από τα λίγα τετραγωνικά μέτρα που είναι διαθέσιμα. Γίνεται έτσι τόσο άνετο όσο μια μεγάλη βεράντα. Επιλέξτε μικρά και ελαφριά έπιπλα κήπου, στοιχηματίστε στο ύψος για να εγκαταστήσετε μια κούνια ή μια κρεμαστή καρέκλα, χρησιμοποιήστε το κάγκελα για να ακουμπήσετε σε έναν πάγκο ή ένα μικρό τραπέζι ιδανικό για ηλιόλουστα γεύματα … Ακολουθήστε τις 17 ιδέες μας για να επιπλώσετε μια μικρή βεράντα με στυλ.

Πώς να μετατρέψετε μια μικρή βεράντα – αυλή σε έναν πολύχρωμο παράδεισο

 

Ανεξάρτητα από το μέγεθος, το σημαντικό είναι να έχουμε βεράντα. Σε ένα μικρό χώρο, όλες οι συμβουλές είναι για να δώσουν μια εντύπωση έντασης. Το ντύσιμο των τοίχων, το παιχνίδι με μοτίβα στο πάτωμα ή η προσθήκη ενός χαλιού είναι όλοι οι τρόποι για να διακοσμήσετε μια μικρή βεράντα ενημερωμένη. Για μεγαλύτερη πρακτικότητα, τα έπιπλα προσαρμόζονται με πτυσσόμενη διάταξη ή στοίβαξη, πάντα με την ιδέα της εξοικονόμησης λίγων τετραγωνικών εκατοστών. Η βεράντα, ακόμη και μικρή, πρέπει πάντα να είναι ευχάριστη για να την απολαύσετε χωρίς να αισθάνεστε καταπίεση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι προτιμότερο να στοιχηματίζετε σε μια ελαφριά διάταξη που αφήνει το πεδίο ελεύθερο από την όραση στο εξωτερικό, ότι η βεράντα βρίσκεται στην εξοχή ή στην πόλη. Η φύτευση αυτού του εξωτερικού χώρου είναι επίσης απαραίτητη για να αισθάνεστε καλά εκεί, αρκεί να επιλέξετε τις προσαρμοσμένες ποικιλίες που δεν θα εισβάλουν στην επιφάνεια καθώς μεγαλώνουν. Αυτές οι ιδέες είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για μικρές βεράντες στην πόλη όπου η απόλαυση σε εξωτερικούς χώρους συμβαδίζει με την καλή βελτιστοποίηση του χώρου. Χωρίς άλλη παραλλαγή, εδώ είναι οι έξυπνες ιδέες μας για να φανταστούμε μια μικρή βεράντα όπου η ζωή είναι όμορφη και χαλαρή.

Υπέροχες ιδέες για μια δημιουργική και κομψή διάταξη μικρής και φιλόξενης αυλής

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο....μοιραστείτε το

About the author

Δημιουργικές ιδέες με όμορφες διακοσμήσεις για κάθε κήπο – 40 ιδέες για να επωφεληθείτε από παλιά πράγματα

No Comments

21 ιδέες με μικρά μπαλκονάκια που τα έχουν όλα

No Comments

Διακόσμηση με χαλιά σε εξωτερικούς χώρους – φαίνονται καταπληκτικά και είναι μόδα

No Comments

DIY σταντ λουλουδιών: 15 ιδέες για μια πρωτότυπη και υπέροχη διακόσμηση στην αυλή και τον κήπο σας

No Comments

Οι καλύτερες 26 ιδέες σχεδιασμού για μια όμορφη πέργκολα

No Comments

Ο χώρος γύρω από ένα δέντρο στην αυλή ή τον κήπο δεν πρέπει πάντα να είναι βαρετός: 26 όμορφες ιδέες για να εμπνευστείτε

No Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *