Κήπος - Αίθριο

Εξαιρετικές DIY διακοσμήσεις κήπων με φυσική πέτρα

July 12th, 2019 1 Comment

Εξαιρετικές DIY διακοσμήσεις κήπων με φυσική πέτρα

Διακοσμήσεις φυσικής πέτρας: Η φυσική πέτρα είναι ένα υλικό που δεν πρέπει να αγνοείται. Ανθεκτική και αισθητική, η φυσική πέτρα ταιριάζει σε κάθε κήπο. Εμπνευστείτε από την παρακάτω συλλογή φωτογραφιών για να δημιουργήσετε διακοσμήσεις και στολίδια από φυσική πέτρα.

Διακοσμητική Πέτρα Και Χαλίκι, Ένα Φθηνό Υλικό Ιδανικό Για Κηπουρική

 

Αυτό το υλικό μπορεί να επιλεγεί και να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο θέλετε. Δεν χρειάζεστε βοήθεια από ειδικούς ή ειδικά εργαλεία. Χρειάζεται μόνο φαντασία για να οργανώσετε την πέτρα. Σας βοηθάμε με μια σειρά από ιδέες που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας.

Οριοθέτες κήπου από φυσική πέτρα

Οι οριοθετητές κήπων μπορούν να τοποθετηθούν τόσο στα μονοπάτια όσο και στην οριοθέτηση περιοχών με λουλούδια, φρούτα ή λαχανικά. Για να διαχωρίσετε αυτές τις περιοχές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φυσική πέτρα μεγάλου μεγέθους. Αυτό είναι ιδανικό για κήπους, αυλές και φαίνεται υπέροχο σε κάθε χώρο.

Διακοσμήστε τα μονοπάτια

Τα μονοπάτια μπορούν επίσης να διακοσμηθούν ή να κατασκευαστούν εξ ολοκλήρου από φυσική πέτρα. Για να δημιουργήσετε ανθεκτικά μονοπάτια, φροντίστε να στερεώσετε την φυσική πέτρα πολύ καλά στο έδαφος.

Μπορείτε επίσης να κάνετε όμορφους πάγκους χρησιμοποιώντας μόνο φυσική πέτρα και κομμάτι ξύλου. Τοποθετήστε τα στην αυλή ή στον κήπο σας και χρησιμοποιήστε το χώρο για να χαλαρώσετε και να περάσετε χρόνο στη φύση.

Έξυπνες Σχεδιαστικές Ιδέες Για Να Κάνετε Οικονομικά Τον Καλύτερο Κήπο Της Γειτονιάς

 

Τα λουλούδια είναι το κομμάτι της ομορφιάς σε κάθε κήπο. Είναι όμορφα, πολύχρωμα και ταιριάζουν απίθανα σε ένα φυσικό τοπίο. Τα λουλούδια σε συνδυασμό με διακοσμήσεις από φυσική πέτρα και μεταφέρθηκαν σε ένα μικρό κήπο είναι ο τέλειος ορισμός ενός τοπίου ονείρου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο....μοιραστείτε το

About the author

Εσκαλόνια ένας πανέμορφος διακοσμητικός θάμνος για την αυλή και τον κήπο σας

No Comments

26 Άνετες και μοντέρνες βεράντες και αυλές σε χωριάτικο στυλ

No Comments

Διακοσμήστε με ξύλο στον κήπο: Ιδέες για έναν όμορφο φράχτη ή τοίχο προστασίας από αδιάκριτα μάτια – Σίγουρα θα λατρέψετε το αποτέλεσμα

No Comments

Τι είναι το άνθος μαϊμού ή Μίμουλος: χαρακτηριστικά και οδηγός φροντίδας για αυτό το αειθαλές ανθεκτικό φυτό

No Comments

48 Ιδέες σχεδιασμού για ένα κήπο στην πόλη – Εκμεταλλευτείτε τον μικρό και στενό χώρο για να δημιουργήσετε εκπληκτικούς κήπους

No Comments

Καταπληκτικές συνθέσεις λουλουδιών με Πελαργόνια για γλάστρες και παρτέρια κήπου

No Comments

Your email address will not be published.