Διακόσμηση Πλεκτή διακόσμηση - DIY

Θέλετε να κάνετε το σπίτι σας πιο χαριτωμένο; Φτιάξτε πλεκτά μαξιλάρια με το βελονάκι και απογειώστε τη διακόσμηση του

November 9th, 2020 2 Comments

Θέλετε να κάνετε το σπίτι σας πιο χαριτωμένο; Φτιάξτε πλεκτά μαξιλάρια με το βελονάκι και απογειώστε τη διακόσμηση του

Τα μαξιλάρια είναι ένα παράδειγμα του πώς κάτι φθηνό μπορεί να μεταμορφώσει εντελώς το πρόσωπο ενός δωματίου. Χρώματα, μοντέλα, μορφές, υφές … Οι επιλογές είναι πολλές. Τι γίνεται αν είναι πλεκτά με το βελονάκι; Μπορείτε να φτιάξετε με την προτιμώμενη βελονιά, με τη γραμμή που βρίσκετε πιο όμορφη και με το επιθυμητό χρώμα. Η αγορά προσφέρει ορισμένες επιλογές: συνθετικά νήματα (ακρυλικό, νάιλον και πολυεστέρας), φυσικά νήματα (όπως βαμβάκι και μπαμπού), νήματα ζώων (όπως μαλλί κασμίρι), πλεκτά νήματα και κλωστές.

Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για την κατασκευή μαξιλαριών είναι τα βαμβακερά νήματα, κορδόνια και πλεκτά νήματα. Μην ξεχνάτε ότι η βελόνα δεν είναι πάντα η ίδια. Για κάθε νήμα, ένας τύπος βελόνας. Κατά την αγορά, ζητήστε βοήθεια στην επιλογή της καλύτερης βελόνας για την εν λόγω εργασία.

Πλεκτή εσωτερική διακόσμηση – 35 ιδέες για ένα υπέροχο ζεστό σπίτι

 

Για να φτιάξετε τα κομμάτια, εάν δεν έχετε ακόμη κατακτήσει την τεχνική με το βελονάκι, παρακολουθήστε μαθήματα στο Διαδίκτυο ή αγοράστε περιοδικά και ειδικό υλικό σε περίπτερα. Αλλά, φυσικά, η καλύτερη επιλογή για μάθηση είναι να ζητήσετε από μια φίλη, αγαπητή θεία ή γιαγιά να σας διδάξει. Έτσι, μπορείτε να καλύψετε τη διαφορά.

Εκτός από το ότι είναι ένα εύκολο και ευχάριστο έργο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως δικαιολογία για να εφαρμόσετε επιτέλους την τεχνική του πλεξίματος και να βελτιώσετε τις χειροκίνητες δεξιότητές σας. Κάντε το ενώ ταξιδεύετε, παρακολουθώντας τις ειδήσεις ή σε ελεύθερο χρόνο. Προσθέστε το νήμα και τη βελόνα και τα χέρια στη δουλειά.

Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε σετ και να συνθέσετε τη διακόσμηση του δωματίου με χρώματα που ταιριάζουν μεταξύ τους. Ή, φτιάξτε πολλά κομμάτια, σιγά-σιγά και χωρίς βιασύνη, και δώστε δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα σε διαφορετικές γιορτές κατά τη διάρκεια του έτους ή, φυσικά, τα Χριστούγεννα. Δείτε μερικές ιδέες στις παρακάτω εικόνες.

34 Υπέροχες ιδέες Pompom διακόσμησης για το εσωτερικό σας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο....μοιραστείτε το

About the author

19 Υπέροχες Ιδέες χωριάτικης Φθινοπωρινής Διακόσμησης Υπνοδωματίου

No Comments

20 δημιουργικοί τρόποι αποθήκευσης καυσόξυλων στο εσωτερικό σας

No Comments

52 Καταπληκτικά DIY έργα με κολοκύθες για μια υπέροχη διακόσμηση φθινοπώρου ή Halloween

No Comments

22 Εμπνευσμένες ιδέες διακόσμησης υπνοδωματίου για το φθινόπωρο

1 Comment

Χαλιά γιούτα στη διακόσμηση του σπιτιού σας – υπέροχες ιδέες έμπνευσης

No Comments

Vintage στυλ στο εσωτερικό: 22 νοσταλγικές ρετρό ιδέες διακόσμησης

No Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *