Διακόσμηση Πλεκτή διακόσμηση - DIY

Θέλετε να κάνετε το σπίτι σας πιο χαριτωμένο; Φτιάξτε πλεκτά μαξιλάρια με το βελονάκι και απογειώστε τη διακόσμηση του

November 9th, 2020 No Comments

Θέλετε να κάνετε το σπίτι σας πιο χαριτωμένο; Φτιάξτε πλεκτά μαξιλάρια με το βελονάκι και απογειώστε τη διακόσμηση του

Τα μαξιλάρια είναι ένα παράδειγμα του πώς κάτι φθηνό μπορεί να μεταμορφώσει εντελώς το πρόσωπο ενός δωματίου. Χρώματα, μοντέλα, μορφές, υφές … Οι επιλογές είναι πολλές. Τι γίνεται αν είναι πλεκτά με το βελονάκι; Μπορείτε να φτιάξετε με την προτιμώμενη βελονιά, με τη γραμμή που βρίσκετε πιο όμορφη και με το επιθυμητό χρώμα. Η αγορά προσφέρει ορισμένες επιλογές: συνθετικά νήματα (ακρυλικό, νάιλον και πολυεστέρας), φυσικά νήματα (όπως βαμβάκι και μπαμπού), νήματα ζώων (όπως μαλλί κασμίρι), πλεκτά νήματα και κλωστές.

Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για την κατασκευή μαξιλαριών είναι τα βαμβακερά νήματα, κορδόνια και πλεκτά νήματα. Μην ξεχνάτε ότι η βελόνα δεν είναι πάντα η ίδια. Για κάθε νήμα, ένας τύπος βελόνας. Κατά την αγορά, ζητήστε βοήθεια στην επιλογή της καλύτερης βελόνας για την εν λόγω εργασία.

Πλεκτή εσωτερική διακόσμηση – 35 ιδέες για ένα υπέροχο ζεστό σπίτι

 

Για να φτιάξετε τα κομμάτια, εάν δεν έχετε ακόμη κατακτήσει την τεχνική με το βελονάκι, παρακολουθήστε μαθήματα στο Διαδίκτυο ή αγοράστε περιοδικά και ειδικό υλικό σε περίπτερα. Αλλά, φυσικά, η καλύτερη επιλογή για μάθηση είναι να ζητήσετε από μια φίλη, αγαπητή θεία ή γιαγιά να σας διδάξει. Έτσι, μπορείτε να καλύψετε τη διαφορά.

Εκτός από το ότι είναι ένα εύκολο και ευχάριστο έργο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως δικαιολογία για να εφαρμόσετε επιτέλους την τεχνική του πλεξίματος και να βελτιώσετε τις χειροκίνητες δεξιότητές σας. Κάντε το ενώ ταξιδεύετε, παρακολουθώντας τις ειδήσεις ή σε ελεύθερο χρόνο. Προσθέστε το νήμα και τη βελόνα και τα χέρια στη δουλειά.

Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε σετ και να συνθέσετε τη διακόσμηση του δωματίου με χρώματα που ταιριάζουν μεταξύ τους. Ή, φτιάξτε πολλά κομμάτια, σιγά-σιγά και χωρίς βιασύνη, και δώστε δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα σε διαφορετικές γιορτές κατά τη διάρκεια του έτους ή, φυσικά, τα Χριστούγεννα. Δείτε μερικές ιδέες στις παρακάτω εικόνες.

34 Υπέροχες ιδέες Pompom διακόσμησης για το εσωτερικό σας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο....μοιραστείτε το

About the author

Μόνο λίγα λαμπιόνια και μερικά φυσικά υλικά μπορείτε να δημιουργήσετε τις πιο όμορφες διακοσμήσεις για τους χειμερινούς μήνες

No Comments

DIY Στεφάνια και άλλες απίθανες δημιουργίες από αποξηραμένα λουλούδια

No Comments

Μοδάτες μποέμ ιδέες διακόσμησης τοίχου

No Comments

16 εντυπωσιακές ιδέες με σκάλες σαν σταντ για τις γλάστρες σας

No Comments

Υπέροχες ιδέες διακόσμησης με φωτεινά χρώματα, για το σαλόνι του σπιτιού σας

No Comments

20+ όμορφες φθινοπωρινές ιδέες με λινάτσα για το σπίτι σας

No Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *