Αυλή Κήπος - Αίθριο

DIY Συνθέσεις με φυσική πέτρα για μια εντυπωσιακό κήπο, ή μια μοναδική αυλή

May 25th, 2020 1 Comment

DIY Συνθέσεις με φυσική πέτρα για μια εντυπωσιακό κήπο, ή μια μοναδική αυλή

Η φυσική πέτρα μετατρέπει κάθε συνηθισμένο χώρο σε εντυπωσιακό, και απολύτως υπέροχο. Επομένως, είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτά τα έργα θα σας εμπνεύσουν.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ζωή στην αυλή ή στον κήπο είναι πολύ καλύτερη από τη ζωή σε μια πολυκατοικία. Επομένως, εάν έχετε ένα τέτοιο χώρο, μάθετε να το φροντίζετε και να τον διακοσμήσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, ώστε αυτό το μέρος να είναι ένα όνειρο για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Η αυλή είναι το μέρος όπου περνάτε πολύ χρόνο, ειδικά με την άφιξη της άνοιξης. Επομένως, αυτό το μέρος πρέπει να σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορείτε να εργαστείτε στην αυλή, αλλά και να είστε σε θέση να χαλαρώσετε σε έναν όμορφο χώρο.

Διακοσμητική πέτρα και χαλίκι, ένα φθηνό υλικό ιδανικό για Κηπουρική

 

Η διακόσμηση της αυλής ή του κήπου με πέτρα είναι κάτι παραπάνω από απόλαυση για τα μάτια των επισκεπτών σας. Η αυλή θα μετατραπεί σε πολύ πιο όμορφο, πιο ελκυστικό και χαλαρωτικό χώρο εάν είναι όμορφα διακοσμημένη.

Επομένως, σας προσκαλούμε να εμπνευστείτε από τη συλλογή φωτογραφιών παρακάτω για να φτιάξετε τα πέτρινα σοκάκια σας, ανεξάρτητα από το μοντέλο που θα επιλέξετε.

Αν θέλετε διαφορετικά σχήματα, όμορφα και ελκυστικά για τα σοκάκια σας, μπορείτε να επιλέξετε από ποπ κορν, αστέρια, έως καρδιές, αλλά και πολλά άλλα. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε μια όμορφη αυλή.

Το δρομάκι είναι το πρώτο που βλέπουν οι επισκέπτες, αλλά και το πρώτο που θα προσελκύσει την προσοχή σας όταν φεύγουν από το σπίτι. Μπορείτε να επιλέξετε τις ρυθμίσεις με μικρές, μεσαίες πέτρες, αλλά μην ξεχάσετε να συνδυάσετε τις αποχρώσεις αυτών των όμορφων πετρών.

Η φυσική πέτρα μπορεί να αναδείξει οποιονδήποτε κοινό χώρο, ακόμη και τα απλά δέντρα που έχετε στην αυλή. Επομένως, αυτές οι ιδέες που σας παρουσιάζω παρακάτω μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιαδήποτε αυλή, ανεξάρτητα από το μέγεθός της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο....μοιραστείτε το

About the author

DIY Διαφορετικά μοντέλα ψησταριάς για το πιο νόστιμο φαγητό

No Comments

Απολαυστικές ιδέες διακόσμησης κήπου σε αποχρώσεις του μπλε

No Comments

Μικρή δόση έμπνευσης από τους δρόμους της Ελλάδας για να διακοσμήσετε εξωτερικά το σπίτι σας

No Comments

26 Εκπληκτικές και μοντέρνες ιδέες καλοκαιρινής διακόσμησης βεράντας και εισόδου

No Comments

38 Μοντέρνες ιδέες με γλάστρες για τους πιο κομψούς εξωτερικούς χώρους

No Comments

Πώς να διακοσμήσετε την αυλή και τον κήπο σας εντυπωσιακά με γεράνια

1 Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *