Κήπος - Αίθριο

38 Vintage έργα, χαμηλού προϋπολογισμού, για μοναδικές διακοσμήσεις στον κήπο

September 17th, 2020 No Comments

38 Vintage έργα, χαμηλού προϋπολογισμού, για μοναδικές διακοσμήσεις στον κήπο

Η επαναχρησιμοποίηση παλαιών πραγμάτων σημαίνει όχι μόνο την εξοικονόμηση χρημάτων, αλλά και την ανακύκλωση τους και τη μετατροπή τους σε μοναδικές, απολύτως όμορφες διακοσμήσεις. Με αυτόν τον τρόπο, είστε φιλικοί με το περιβάλλον και καταφέρνετε να επαναχρησιμοποιήσετε τα παλιά πράγματα και να τα μετατρέψετε σε νέα χρήσιμα, όμορφα έργα που θα μεταμορφώσουν το σπίτι σας. Οι διακοσμήσεις που προσελκύουν την προσοχή, αλλά και που ομορφαίνουν περισσότερο το σπίτι σας είναι οι πολύχρωμες. Είτε μιλάμε για λουλούδια: πολύχρωμα γεράνια, πλούσιες ορτανσίες, χρυσάνθεμα ή βαμμένα vintage στολίδια, τα χρώματα αφαιρούν οποιοδήποτε χώρο από την ανωνυμία.

49 Σούπερ DIY ιδέες χαμηλού προϋπολογισμού για τη διακόσμηση της αυλής και του κήπου σας

 

Τα παλιά έπιπλα μπορούν επίσης να επαναχρησιμοποιηθούν και να μετατραπούν σε νέα στολίδια. Μια απλή παλιά ντουλάπα μπορεί να μετατραπεί σε στήριγμα για τα λουλούδια σας. Η δημιουργικότητα δεν έχει όρια όσον αφορά τα παλιά στολίδια, οπότε αφήστε τη φαντασία σας να πάρει τον έλεγχο.

Μετατρέψτε παλιά έπιπλα, ελαστικά ή εργαλεία κηπουρικής σε όμορφα στολίδια, στολίδια που θα ομορφύνουν την αυλή του σπιτιού σας.

Οι κάθετοι κήποι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φυτέψετε περισσότερα λουλούδια χρησιμοποιώντας λιγότερο χώρο. Όσοι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του περιορισμένου χώρου γνωρίζουν ότι κάθε κόλπο για εξοικονόμηση χώρου είναι χρήσιμο και ευπρόσδεκτο σε ένα μικρό νοικοκυριό.

Κάθετοι κήποι μπορούν να κατασκευαστούν από ξύλινες παλέτες, αλλά και από σιδερένιες κατασκευές. Επιπλέον, είναι κατάλληλα σε νοικοκυριά που έχουν αυλή, αλλά και σε βεράντες, στο αίθριο ή στο μπαλκόνι του διαμερίσματός σας.

Επιλέξτε γλάστρες με μικρά φυτά, ώστε να μην μένουν γεμάτα και να μεγαλώνουν υγιείς, φυτά όπως παχύφυτα ή αρωματικά πιάτα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο....μοιραστείτε το

About the author

Πως να μετατρέψετε έναν συνηθισμένο κήπο σε βασιλικό με τριαντάφυλλα

No Comments

Κάντε το ντεκόρ της βεράντας σας να απογειωθεί χωρίς να ξοδέψετε ένα σωρό χρήματα

No Comments

Πώς να φυτέψετε λεβάντα σε γλάστρα; 24 ιδέες έμπνευσης

No Comments

Σχεδιάστε τέλεια τον κήπο σας: 36 σούπερ ιδέες κήπου με πέτρες

No Comments

Τα 38 καλύτερα ντεκόρ εξωτερικού χώρου για αίθριο που μπορείτε να δείτε για φτιάξετε το δικό σας

No Comments

Ιδέες για χειμερινό αίθριο: 26 Υπέροχοι τρόποι για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την αυλή σας το χειμώνα

No Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *