Διακόσμηση

Πρακτικές ιδέες για μία εύκολη και εντυπωσιακή αλλαγή στον χώρο σας

November 14th, 2023 No Comments

Πρακτικές ιδέες για μία εύκολη και εντυπωσιακή αλλαγή στον χώρο σας

Οι τάσεις της διακόσμησης συνεχώς αλλάζουν και κάθε νέα σεζόν καινούργια στυλ γίνονται της μόδας, νέες αποχρώσεις κατακλύζουν την αγορά, έπιπλα και υφάσματα με μοτίβα που ανανεώνονται γραφιστικά μας εμπνέουν για μικρές ή μεγάλες αλλαγές στη διακόσμηση του χώρου μας. Φυσικά, δεν είναι πάντα εφικτό να αλλάζουμε το στυλ του χώρου μας όσο συχνά αλλάζουν οι τάσεις, γι’αυτό κι εμείς σας προτείνουμε παρακάτω 4 πρακτικές ιδέες με διαχρονικό χαρακτήρα για να κάνετε εύκολες και γρήγορες μικρό αλλαγές στον χώρο σας χωρίς να χρειάζεται να μπείτε στον κόπο να γκρεμίσετε ή να βάψετε τους τοίχους σας.

Wall Panels

Αν το μπάνιο σας χρειάζεται μία αλλαγή αλλά δε θέλετε να μπείτε στον κόπο να γκρεμίσετε και να ξηλώσετε τα παλιά σας πλακάκια, η πιο εύκολη και πρακτική λύση είναι τα wall panels. Πρόκειται για το υλικό SPC που είναι 100% αδιάβροχο για να αντέχει στην υγρασία και το καθάρισμα. Μπορείτε να το τοποθετήσετε απευθείας πάνω στα παλιά πλακάκια και να έχετε άμεσα ένα ολοκαίνουργιο μπάνιο με ελάχιστο κόπο.

Κάθετοι κήποι

Η νέα και πιο διαχρονική τάση στην μόδα της διακόσμησης είναι οι γεμάτες επιφάνειες τοίχου με πράσινο που παραπέμπουν σε εξωτικά μέρη με αναρριχώμενα φυτά. Οι κάθετοι κήποι ήρθαν για να μείνουν στη διακόσμηση καθώς, πλέον, έχουμε στη διάθεσή μας υλικά που φαίνονται σαν αληθινά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Η τοποθέτησή τους είναι πανεύκολη, είναι από πλήρως αδιάβροχο υλικό το οποίο έχει προστασία από ακτίνες UV και καθαρίζεται άνετα με νερό.

Φωτοταπετσαρία με αφηρημένο μοτίβο

Η πλέον εύκολη και πρακτική λύση για μία εντυπωσιακή αλλαγή στον χώρο σας είναι η τοποθέτηση μίας φωτοταπετσαρίας που θα αλλάξει το design μέσα σε λίγη ώρα και χωρίς ταλαιπωρία με καθάρισμα και στέγνωμα από οσμές. Εμείς σας προτείνουμε ένα αφηρημένο μοτίβο σε γήινους τόνους που είναι πάντα στην μόδα και θα το αλλάξετε μόνο όταν το βαρεθείτε.

Ένας πίνακας αρκεί

Κάθε χώρος έχει ανάγκη από εικόνες, είτε αυτές προέρχονται από μία ταπετσαρία, είτε από κάποιον πίνακα με το αγαπημένο σας θέμα. Τα σχέδια είναι χιλιάδες και σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας εκφράζει. Αν δε θέλετε να μπείτε σε μεγάλο κόπο για να κάνετε κάποια αλλαγή στον χώρο σας, σας προτείνουμε να αντικαταστήσετε τους παλιούς πίνακες ή τα κάδρα σας με νέα θέματα και αμέσως θα αντιληφθείτε την σημαντικότητα της ανανέωσης μέσω των εικόνων.

Πηγή: Wall&Design  – Χιλιάδες σχεδιαστικές προτάσεις για ταπετσαρίες τοίχου από τη Wall&Design, φωτοταπετσαρίες, αυτοκόλλητα τοίχου, πίνακες ζωγραφικής, αφίσες και πολλές άλλες διακοσμητικές λύσεις.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο....μοιραστείτε το

About the author

Μοντέρνα διακόσμηση μπάνιου: 50 κομψές ιδέες για να σας εμπνεύσουν

No Comments

Μοντέρνες Ιδέες Γήινης Διακόσμησης για το Πιο Στιλάτο Σπίτι: Ανακαλύπτοντας την Φυσική Εκφραστικότητα στον Εσωτερικό Χώρο

No Comments

Τα μυστικά ενός άνετου σπιτιού το χειμώνα: Εσωτερικές βελτιώσεις για μια θερμή ατμόσφαιρα

No Comments

Η μαγεία του ξύλου: Πώς να δημιουργήσετε υπέροχες διακοσμήσεις από κομμάτια ξύλου

No Comments

Σχεδιάζοντας μια ζεστή γωνιά στο σπίτι σας για απόλυτη χαλάρωση

No Comments

Τέλειες ιδέες φθινοπωρινής διακόσμησης με αποξηραμένο καλαμπόκι

No Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *