Κήπος - Αίθριο

Φύτευση λουλουδιών στα πιο ιδιαίτερα μέρη – Υπέροχες DIY ιδέες και φωτογραφίες

October 24th, 2019 2 Comments

Φύτευση λουλουδιών στα πιο ιδιαίτερα μέρη

Φύτευση λουλουδιών στα πιο ιδιαίτερα μέρη – Υπέροχες DIY ιδέες και φωτογραφίες

Η αυλή ή ο κήπος σας εξακολουθούν να φαίνονται σαν πολύ απλά μέρη και αισθάνεστε την ανάγκη να αλλάξετε κάτι ειδικά όταν πρόκειται για στολίδια και διακοσμήσεις; Λοιπόν, έχουμε δημιουργήσει μια σειρά από ιδέες για τη φύτευση λουλουδιών στα πιο ιδιαίτερα μέρη, σε υπέροχες φωτογραφίες για να εμπνευστείτε.

Η φύτευση λουλουδιών δεν χρειάζεται να περιορίζεται σε παραδοσιακές γλάστρες και παρτέρια. Με λίγη δημιουργικότητα και φαντασία, μπορείτε να μετατρέψετε οποιοδήποτε χώρο σε έναν πανέμορφο κήπο γεμάτο χρώματα και αρώματα. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε μερικές από τις πιο εκπληκτικές DIY ιδέες για φύτευση λουλουδιών σε απροσδόκητα και ιδιαίτερα μέρη. Από παλιά έπιπλα και κονσερβοκούτια μέχρι κάθετους κήπους και ασυνήθιστες τοποθεσίες, θα βρείτε έμπνευση για να μεταμορφώσετε τον κήπο σας και να δώσετε νέα ζωή σε αντικείμενα που ίσως θεωρούσατε άχρηστα.

DIY κατασκευές με δομικά υλικά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δημιουργικά στον κήπο

 

Για να γίνει αυτό λουλούδια που φυτεύονται σε κανονικές γλάστρες είναι στη σφαίρα του παρελθόντος. Αν θέλετε πραγματικά να ξεχωρίσετε, τότε θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην φύτευση όμορφων λουλουδιών σε διαφορετικούς, μοναδικούς χώρους.

DIY Ιδέες για Φύτευση Λουλουδιών σε Απροσδόκητα Μέρη

Η φύτευση λουλουδιών σε απροσδόκητα μέρη μπορεί να προσθέσει μια μοναδική πινελιά στον κήπο σας και να δημιουργήσει εντυπωσιακές γωνιές που θα εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες. Ακολουθούν μερικές πρωτότυπες ιδέες για να ξεκινήσετε.

Φύτευση λουλουδιών στα πιο ιδιαίτερα μέρη

Φύτευση σε παλιά έπιπλα

Μην πετάτε τα παλιά έπιπλα που δεν χρειάζεστε πια! Μπορείτε να τα μετατρέψετε σε υπέροχες γλάστρες και ζαρντινιέρες. Ένα παλιό συρταριέρα μπορεί να γεμίσει με χώμα και να φυτευτεί με πολύχρωμα λουλούδια, δημιουργώντας μια εκπληκτική σύνθεση. Ακόμη και μια παλιά καρέκλα μπορεί να γίνει το ιδανικό στήριγμα για αναρριχώμενα φυτά ή να χρησιμοποιηθεί ως βάση για μια γλάστρα.

Λουλούδια σε αντικείμενα καθημερινής χρήσης

Αντικείμενα καθημερινής χρήσης που έχετε στο σπίτι σας μπορούν να μετατραπούν σε μοναδικές γλάστρες. Σκεφτείτε, για παράδειγμα, ένα παλιό τσαγερό ή μια καφετιέρα. Αυτά τα αντικείμενα, μόλις γεμιστούν με χώμα και λουλούδια, προσθέτουν έναν νοσταλγικό και ρομαντικό αέρα στον κήπο σας. Ακόμη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παλιά μποτάκια, γαλότσες ή ακόμα και καλάθια για να φυτέψετε τα αγαπημένα σας λουλούδια.

Τέτοιες δημιουργικές ιδέες όχι μόνο ανανεώνουν τον κήπο σας, αλλά και δίνουν νέα ζωή σε αντικείμενα που αλλιώς θα κατέληγαν στα σκουπίδια.

Έχετε πάνω από 50 ευχάριστες ιδέες για την τοποθέτηση λουλουδιών σε διαφορετικά και κάπως εκτός τόπου μέρη. Επιλέξτε την αγαπημένη σας ιδέα…

Πανέμορφες DIY ρυθμίσεις που δίνουν χρώμα στον κήπου και τον κάνουν πιο ελκυστικό

 

Φύτευση λουλουδιών στα πιο ιδιαίτερα μέρη

 

Φύτευση λουλουδιών στα πιο ιδιαίτερα μέρη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About the author

Σκάδοξο
Σκάδοξο: Το Βολβώδες Φυτό με την Εντυπωσιακή Ανθοφορία και τα Ιδιαίτερα Λουλούδια

No Comments

Αλλάξτε το χρώμα των ορτανσιών
Αλλάξτε το χρώμα των ορτανσιών με ξύδι: Η μαγική συνταγή για μπλε άνθη

No Comments

Έχιουμ
Έχιουμ: Το Καμάρι της Μαδέρας στη Γλάστρα και στον Κήπο σας

No Comments

Διακόσμηση Κήπου από Ανακυκλωμένες Παλέτες
52 Ιδέες για Μοντέρνα Διακόσμηση Κήπου από Ανακυκλωμένες Παλέτες

No Comments

Ανακαλύψτε τη Χόγια ή Κεράκι – Πώς να Μεταμορφώσετε τον Χώρο σας με το Εξωτικό Αυτό Φυτό

No Comments

Φούξια ή σκουλαρικάκι: Ανακαλύψτε τα Μυστικά της Φροντίδα, και Τεχνικές για Εξαιρετική Άνθηση

No Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *