Αυλή Κήπος - Αίθριο

DIY Συνθέσεις με φυσική πέτρα για μια εντυπωσιακό κήπο, ή μια μοναδική αυλή

May 25th, 2020 1 Comment

DIY Συνθέσεις με φυσική πέτρα για μια εντυπωσιακό κήπο, ή μια μοναδική αυλή

Η φυσική πέτρα μετατρέπει κάθε συνηθισμένο χώρο σε εντυπωσιακό, και απολύτως υπέροχο. Επομένως, είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτά τα έργα θα σας εμπνεύσουν.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ζωή στην αυλή ή στον κήπο είναι πολύ καλύτερη από τη ζωή σε μια πολυκατοικία. Επομένως, εάν έχετε ένα τέτοιο χώρο, μάθετε να το φροντίζετε και να τον διακοσμήσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, ώστε αυτό το μέρος να είναι ένα όνειρο για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Η αυλή είναι το μέρος όπου περνάτε πολύ χρόνο, ειδικά με την άφιξη της άνοιξης. Επομένως, αυτό το μέρος πρέπει να σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορείτε να εργαστείτε στην αυλή, αλλά και να είστε σε θέση να χαλαρώσετε σε έναν όμορφο χώρο.

Διακοσμητική πέτρα και χαλίκι, ένα φθηνό υλικό ιδανικό για Κηπουρική

 

Η διακόσμηση της αυλής ή του κήπου με πέτρα είναι κάτι παραπάνω από απόλαυση για τα μάτια των επισκεπτών σας. Η αυλή θα μετατραπεί σε πολύ πιο όμορφο, πιο ελκυστικό και χαλαρωτικό χώρο εάν είναι όμορφα διακοσμημένη.

Επομένως, σας προσκαλούμε να εμπνευστείτε από τη συλλογή φωτογραφιών παρακάτω για να φτιάξετε τα πέτρινα σοκάκια σας, ανεξάρτητα από το μοντέλο που θα επιλέξετε.

Αν θέλετε διαφορετικά σχήματα, όμορφα και ελκυστικά για τα σοκάκια σας, μπορείτε να επιλέξετε από ποπ κορν, αστέρια, έως καρδιές, αλλά και πολλά άλλα. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε μια όμορφη αυλή.

Το δρομάκι είναι το πρώτο που βλέπουν οι επισκέπτες, αλλά και το πρώτο που θα προσελκύσει την προσοχή σας όταν φεύγουν από το σπίτι. Μπορείτε να επιλέξετε τις ρυθμίσεις με μικρές, μεσαίες πέτρες, αλλά μην ξεχάσετε να συνδυάσετε τις αποχρώσεις αυτών των όμορφων πετρών.

Η φυσική πέτρα μπορεί να αναδείξει οποιονδήποτε κοινό χώρο, ακόμη και τα απλά δέντρα που έχετε στην αυλή. Επομένως, αυτές οι ιδέες που σας παρουσιάζω παρακάτω μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιαδήποτε αυλή, ανεξάρτητα από το μέγεθός της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο....μοιραστείτε το

About the author

Φτιάξτε και φυτέψτε μόνοι σας γλάστρες λουλουδιών από κορμούς δέντρων – πρωτότυπες DIY ιδέες για ρουστίκ διακόσμηση στον κήπο

No Comments

Γιασεμί στην αυλή και τον κήπο: 33 ιδέες έμπνευσης για απόλυτα αρωματική και όμορφη διακόσμηση

No Comments

Μαύρα λουλούδια και φυτά που θα κάνουν τον κήπο σας το πιο μυστηριώδες μέρος

No Comments

Πώς να σχεδιάσετε ένα όμορφο μίνι παρτέρι: 35 νέες ιδέες έμπνευσης

No Comments

Εσκαλόνια ένας πανέμορφος διακοσμητικός θάμνος για την αυλή και τον κήπο σας

No Comments

26 Άνετες και μοντέρνες βεράντες και αυλές σε χωριάτικο στυλ

No Comments

Your email address will not be published.