Αυλή Κήπος - Αίθριο

DIY Συνθέσεις με φυσική πέτρα για μια εντυπωσιακό κήπο, ή μια μοναδική αυλή

May 25th, 2020 1 Comment

DIY Συνθέσεις με φυσική πέτρα για μια εντυπωσιακό κήπο, ή μια μοναδική αυλή

Η φυσική πέτρα μετατρέπει κάθε συνηθισμένο χώρο σε εντυπωσιακό, και απολύτως υπέροχο. Επομένως, είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτά τα έργα θα σας εμπνεύσουν.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ζωή στην αυλή ή στον κήπο είναι πολύ καλύτερη από τη ζωή σε μια πολυκατοικία. Επομένως, εάν έχετε ένα τέτοιο χώρο, μάθετε να το φροντίζετε και να τον διακοσμήσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, ώστε αυτό το μέρος να είναι ένα όνειρο για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Η αυλή είναι το μέρος όπου περνάτε πολύ χρόνο, ειδικά με την άφιξη της άνοιξης. Επομένως, αυτό το μέρος πρέπει να σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορείτε να εργαστείτε στην αυλή, αλλά και να είστε σε θέση να χαλαρώσετε σε έναν όμορφο χώρο.

Διακοσμητική πέτρα και χαλίκι, ένα φθηνό υλικό ιδανικό για Κηπουρική

 

Η διακόσμηση της αυλής ή του κήπου με πέτρα είναι κάτι παραπάνω από απόλαυση για τα μάτια των επισκεπτών σας. Η αυλή θα μετατραπεί σε πολύ πιο όμορφο, πιο ελκυστικό και χαλαρωτικό χώρο εάν είναι όμορφα διακοσμημένη.

Επομένως, σας προσκαλούμε να εμπνευστείτε από τη συλλογή φωτογραφιών παρακάτω για να φτιάξετε τα πέτρινα σοκάκια σας, ανεξάρτητα από το μοντέλο που θα επιλέξετε.

Αν θέλετε διαφορετικά σχήματα, όμορφα και ελκυστικά για τα σοκάκια σας, μπορείτε να επιλέξετε από ποπ κορν, αστέρια, έως καρδιές, αλλά και πολλά άλλα. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε μια όμορφη αυλή.

Το δρομάκι είναι το πρώτο που βλέπουν οι επισκέπτες, αλλά και το πρώτο που θα προσελκύσει την προσοχή σας όταν φεύγουν από το σπίτι. Μπορείτε να επιλέξετε τις ρυθμίσεις με μικρές, μεσαίες πέτρες, αλλά μην ξεχάσετε να συνδυάσετε τις αποχρώσεις αυτών των όμορφων πετρών.

Η φυσική πέτρα μπορεί να αναδείξει οποιονδήποτε κοινό χώρο, ακόμη και τα απλά δέντρα που έχετε στην αυλή. Επομένως, αυτές οι ιδέες που σας παρουσιάζω παρακάτω μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιαδήποτε αυλή, ανεξάρτητα από το μέγεθός της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο....μοιραστείτε το

About the author

38 Έξυπνες σχεδιαστικές ιδέες με πέτρες και χαλίκι για να κάνετε οικονομικά τον καλύτερο κήπο της γειτονιάς

No Comments

Μαγεία στον κήπο με τη βοήθεια θεαματικών λουλουδιών σε πρωτότυπες γλάστρες και ζαρντινιέρες

1 Comment

30 Δημιουργικές DIY ιδέες κήπου πέρα από τα συνηθισμένα

No Comments

42 Ιδέες δημιουργία ενός πανέμορφου υπαίθριου χώρου από ανακύκλωση παλιών αντικειμένων

1 Comment

Άνοιξη, η τέλεια εποχή για να φυτέψετε λουλούδια – Ιδέες για Κηπουρική στην αυλή τον κήπο και το μπαλκόνι

1 Comment

Φωτιζόμενες γλάστρες για μία ρομαντική εμφάνιση της αυλή και του κήπου σας

No Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *