Αυλή Κήπος - Αίθριο

DIY Συνθέσεις με φυσική πέτρα για μια εντυπωσιακό κήπο, ή μια μοναδική αυλή

May 25th, 2020 1 Comment

DIY Συνθέσεις με φυσική πέτρα για μια εντυπωσιακό κήπο, ή μια μοναδική αυλή

Η φυσική πέτρα μετατρέπει κάθε συνηθισμένο χώρο σε εντυπωσιακό, και απολύτως υπέροχο. Επομένως, είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτά τα έργα θα σας εμπνεύσουν.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ζωή στην αυλή ή στον κήπο είναι πολύ καλύτερη από τη ζωή σε μια πολυκατοικία. Επομένως, εάν έχετε ένα τέτοιο χώρο, μάθετε να το φροντίζετε και να τον διακοσμήσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, ώστε αυτό το μέρος να είναι ένα όνειρο για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Η αυλή είναι το μέρος όπου περνάτε πολύ χρόνο, ειδικά με την άφιξη της άνοιξης. Επομένως, αυτό το μέρος πρέπει να σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορείτε να εργαστείτε στην αυλή, αλλά και να είστε σε θέση να χαλαρώσετε σε έναν όμορφο χώρο.

Διακοσμητική πέτρα και χαλίκι, ένα φθηνό υλικό ιδανικό για Κηπουρική

 

Η διακόσμηση της αυλής ή του κήπου με πέτρα είναι κάτι παραπάνω από απόλαυση για τα μάτια των επισκεπτών σας. Η αυλή θα μετατραπεί σε πολύ πιο όμορφο, πιο ελκυστικό και χαλαρωτικό χώρο εάν είναι όμορφα διακοσμημένη.

Επομένως, σας προσκαλούμε να εμπνευστείτε από τη συλλογή φωτογραφιών παρακάτω για να φτιάξετε τα πέτρινα σοκάκια σας, ανεξάρτητα από το μοντέλο που θα επιλέξετε.

Αν θέλετε διαφορετικά σχήματα, όμορφα και ελκυστικά για τα σοκάκια σας, μπορείτε να επιλέξετε από ποπ κορν, αστέρια, έως καρδιές, αλλά και πολλά άλλα. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε μια όμορφη αυλή.

Το δρομάκι είναι το πρώτο που βλέπουν οι επισκέπτες, αλλά και το πρώτο που θα προσελκύσει την προσοχή σας όταν φεύγουν από το σπίτι. Μπορείτε να επιλέξετε τις ρυθμίσεις με μικρές, μεσαίες πέτρες, αλλά μην ξεχάσετε να συνδυάσετε τις αποχρώσεις αυτών των όμορφων πετρών.

Η φυσική πέτρα μπορεί να αναδείξει οποιονδήποτε κοινό χώρο, ακόμη και τα απλά δέντρα που έχετε στην αυλή. Επομένως, αυτές οι ιδέες που σας παρουσιάζω παρακάτω μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιαδήποτε αυλή, ανεξάρτητα από το μέγεθός της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο....μοιραστείτε το

About the author

21 ασυνήθιστες διακοσμήσεις για το σπίτι και τον κήπο με παλιές κατσαρόλες

No Comments

20 ιδέες για μια τροπική καλοκαιρινή μπαμπού πέργκολα που μοιάζουν σαν να είστε σε διακοπές

No Comments

19 Μαγευτικές ιδέες διακόσμησης κήπου με θέμα την παραλία

No Comments

Μπορεί μόνο ένα φυτό να κλέψει την παράσταση; Διακοσμήστε και αρωματίστε το εξωτερικό σας με λεβάντα

1 Comment

Πιθάρια με λουλούδια για να διακοσμήσετε το εξωτερικό σας – όμορφες ιδέες για να εμπνευστείτε

1 Comment

Πώς να καλλιεργήσετε τα καλύτερα και νοστιμότερα κρεμμύδια στον δικό σας κήπο – Συμβουλές και κόλπα

No Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *