Διακόσμηση Εποχιακή διακόσμηση

Διακοσμώντας ένα τραπέζι με ανοιξιάτικη αύρα και όμορφα λουλούδια

March 26th, 2021 1 Comment

Διακοσμώντας ένα τραπέζι με ανοιξιάτικη αύρα και όμορφα λουλούδια

Εδώ, θα σας πούμε για το πώς να κάνετε τα ανοιξιάτικα λουλούδια σας να διαρκούν περισσότερο και συμβουλές για εύκολη και μοντέρνα διακόσμηση λουλουδιών που θέλετε να απολαύσετε στη σεζόν. Δεν χρειάζεται να έχετε βάζο. Γιατί δεν φτιάχνετε τη δική σας αγαπημένη γωνιά λουλουδιών στο σπίτι σας συνδυάζοντας ένα μικρό ματσάκι λουλουδιών και γνωστά διάφορα προϊόντα; Προσπαθήστε να συλλέξετε λουλούδια με μια ελαφριά ατμόσφαιρα άγριων λουλουδιών. Σαν να σχεδιάζετε ένα λουλούδι που ανθίζει στο χωράφι και με μπόλικα ανθάκια.

20 Όμορφες ιδέες για μια φρέσκια ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας

 

Ένα χρήσιμο δοχείο για περιστασιακά επιτραπέζια λουλούδια είναι η “καράφα” (η στάμνα ονομάζεται “καράφα” και είναι ένα στοιχείο για τη μεταφορά κρασιού). Μπορεί να είναι λίγο εμπόδιο να βάλετε 10 διαφορετικά είδη λουλουδιών σε ένα δοχείο, αλλά σε μια τέτοια περίπτωση, εάν διακοσμήσετε 2 ή 3 αγγεία και τα χωρίσετε σε μικρά κομμάτια, θα είναι πολύ πιο εύκολο να τα παρουσιάσετε. Ακόμα κι αν δεν έχετε μεγάλο βάζο, μπορείτε να τοποθετήσετε τα αγγεία δίπλα-δίπλα. Το θέμα είναι να τοποθετήσετε πολλά δοχεία σε ένα αντικείμενο όπως ένα δίσκο. Δημιουργείται μια αίσθηση ενότητας σε όλη τη διάταξη, και τα λουλούδια τοποθετούνται στο τραπέζι.

Μπορείτε να το απολαύσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα χρησιμοποιώντας ένα συντηρητικό φρεσκάδας κομμένων λουλουδιών (που θα βρείτε σε καταστήματα με λουλούδια) και διακοσμώντας τα σε δροσερό μέρος.

25+ Πανέμορφες ιδέες ανοιξιάτικης διακόσμησης για τα περβάζια των παραθύρων σας

 

Τι θα λέγατε για να διακοσμήσετε με κλαδιά των ανθών κερασιάς και μικρών λουλουδιών, ώστε να θαυμάσετε τις στιγμές μιας τέτοιας ροής της πιο ζωντανής εποχής. Δοκιμάστε λεπτά άνθη και λουλούδια της εποχής και εντυπωσιάστε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο....μοιραστείτε το

About the author

Κεντήματα στην εσωτερική διακόσμηση – 36 υπέροχες ιδέες έμπνευσης

No Comments

30 Πολύ φρέσκες ιδέες διακόσμησης με μπλε χρώμα για αυτό το καλοκαίρι

No Comments

Ρουστίκ – χωριάτικες DIY κουρτίνες και κουρτινόβεργες: 28 πρωτότυπες ιδέες που δεν πρέπει να χάσετε

No Comments

23 Απίθανες ιδέες τέχνης από θαλασσόξυλα που συναρπάζουν

No Comments

30+ Εντυπωσιακές ιδέες επίπλων και χωριάτικης διακόσμησης για να μετατρέψετε το σπίτι σας σε ένα ρουστίκ σημείο απόδρασης

No Comments

Διακόσμηση με χαλιά σε εξωτερικούς χώρους – φαίνονται καταπληκτικά και είναι μόδα

No Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *