Διακόσμηση

27 Εντυπωσιακές ιδέες για τη δημιουργία πολυλειτουργικών χώρων

March 17th, 2020 No Comments

27 Εντυπωσιακές ιδέες για τη δημιουργία πολυλειτουργικών χώρων

 

Είτε είστε ιδιοκτήτης σπιτιού ενός μικρού σπιτιού είτε θέλετε να μεγιστοποιήσετε τη χρηστικότητα κάθε εκατοστού του χώρου, αυτό το άρθρο είναι ότι χρειάζεστε καθώς μοιράζουμε ιδέες με πολυλειτουργικούς χώρους. Είναι τάση και ταιριάζουν οπουδήποτε καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι αγοράζουν μικρές κατοικίες. Ας μάθουμε πώς να δημιουργήσουμε ένα πρακτικό πολυλειτουργικό δωμάτιο.

30 Εκπληκτικές και εύκολες DIY αναβαθμίσεις για να απογειώσετε το σπίτι σας

 

Κουζίνα και τραπεζαρία

Πρόκειται για τον πιο συχνά εμφανιζόμενο συνδυασμό – κάθε μικρό σπίτι διαθέτει ένα τέτοιο πολυλειτουργικό χώρο. Και καθώς τα ανοιχτά σχέδια είναι δημοφιλή, μπορείτε να δείτε όλο και περισσότερους τέτοιους χώρους γύρω. Πώς να πάρετε το μέγιστο ενός τέτοιου συνδυασμού; Υπάρχουν κάποιες έξυπνες λύσεις. Πηγαίνετε για μια νησίδα κουζίνας που διπλασιάζεται ως τραπεζαρία ή για ένα χώρο καθισμάτων ενσωματωμένο στη νησίδα της κουζίνας για να κάνει το χώρο πιο πρακτικό.

Ενσωματωμένα γραφεία

Ένας άλλος συνδυασμός που βλέπεις αρκετά συχνά είναι ένα γραφείο στο σπίτι που ενσωματώνετε κάπου αλλού, αν και κάποιες φορές μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει. Ένα γραφείο στο σπίτι μπορεί να ενσωματωθεί σε ένα υπνοδωμάτιο, κρεβατοκάμαρα, κουζίνα, τραπεζαρία και ούτω καθεξής – εξαρτάται από τη δημιουργικότητά σας. Κάντε μια άνετη γωνιά για εργασία χρησιμοποιώντας πολυλειτουργικά και μετατρέψιμα έπιπλα καθώς και τραπεζάκια μπορούν να διπλασιαστούν ως γραφεία.

Δωμάτια / εγκαταστάσεις για ΑΜΕΑ

Υπνοδωμάτια με μπανιέρα ήταν μια ζεστή τάση πριν από μερικά χρόνια και εξακολουθεί να είναι. Οι σχεδιαστές των ξενοδοχείων το ξεκίνησαν αυτό και οι ιδιοκτήτες σπιτιών πήραν αυτή την ιδέα πολύ γρήγορα – τέτοιοι χώροι εκτός από το ότι είναι αρκετά λειτουργικοί, κάνουν το υπνοδωμάτιό σας μοναδικό δίνοντάς του μια ατμόσφαιρα ξενοδοχείου. Φυσικά, θα πρέπει να εξετάσετε την ύπαρξη ενός αδιάβροχου τοίχου, και ενός ειδικού δαπέδου κάτω από τη μπανιέρα και κάποιων άλλων σημείων, αλλά αξίζει τον κόπο, ειδικά αν δεν υπάρχει χώρος για μπανιέρα.

Εμπνευστείτε από διάφορες ιδέες παρακάτω και δημιουργήστε ένα πολυλειτουργικό χώρο στο σπίτι σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο....μοιραστείτε το

About the author

Χαλιά από γιούτα: Είναι μόδα και προσθέτουν φυσική έλξη σε κάθε χώρο του σπιτιού σας

No Comments

Φτιάξτε DIY χειμερινά διακοσμητικά και στολίστε το σπίτι σας με μοντέρνο και ζεστό και φυσικό τρόπο

No Comments

Έμπνευση για όμορφες κουζίνες σε μικροσκοπικό χώρο – Θα ήταν αρκετό αυτό για εσάς;

No Comments

Πώς να χρησιμοποιήσετε γυάλινα μπουκάλια για να δημιουργήσετε υπέροχες φθινοπωρινές διακοσμήσεις! Εξαιρετικές ιδέες DIY έμπνευσης

No Comments

19 Υπέροχες Ιδέες χωριάτικης Φθινοπωρινής Διακόσμησης Υπνοδωματίου

No Comments

20 δημιουργικοί τρόποι αποθήκευσης καυσόξυλων στο εσωτερικό σας

No Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *