Αυλή Κήπος - Αίθριο

26 Εξαιρετικές ιδέες και διακοσμήσεις για μια ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα στην αυλή και τον κήπο σας

March 8th, 2021 1 Comment

26 Εξαιρετικές ιδέες και διακοσμήσεις για μια ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα στην αυλή και τον κήπο σας

Δώστε στην αυλή ή το κήπο σας μια ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα με αυτά τα έργα ανακύκλωσης από πράγματα που δεν νομίζατε ότι θα επαναχρησιμοποιήσετε ποτέ. Θα δώσουν στην αυλή σας μια ευχάριστη έκρηξη χρώματος αυτήν την εποχή του χρόνου αλλά και για το καλοκαίρι. Όλοι αγαπάμε την άνοιξη και όλα τα οφέλη που έρχονται με αυτήν την όμορφη εποχή. Ένα από αυτά είναι το γεγονός ότι μπορούμε να απολαύσουμε τα πολύχρωμα λουλούδια, αλλά και τις διακοσμήσεις που τα συνοδεύουν.

28 Φθηνές Αλλά Πανέμορφες Ιδέες DIY Διακόσμησης Αυλής Και Κήπου

 

Επαναχρησιμοποίηση παλαιών πραγμάτων

Υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά για να τα μετατρέψετε σε νέα, πολύχρωμα και όμορφα έργα. Παλιά πράγματα όπως μερικά έπιπλα μπορούν να μετατραπούν σε vintage σταντ και γλάστρες για τα λουλούδια μας.

 

Επιλέξτε να βάλετε στην αυλή σας πολύχρωμα, όμορφα γεράνια, τα οποία φροντίζονται αρκετά εύκολα. Αυτά είναι δημοφιλή λουλούδια, ιδανικά για κάθε νοικοκυριό.

Ένας κατακόρυφος κήπος από μια παλιά σκάλα που μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί και να μετατραπεί σε βάση λουλουδιών. Εξοικονομείτε χώρο, αλλά έχετε επίσης βρει έναν δημιουργικό, όμορφο και όμορφο τρόπο για να οργανώσετε λουλούδια στο σπίτι σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη σκάλα και να την τοποθετήσετε στην αυλή ή στον κήπο σας.

34 Όμορφες Και Δημιουργικές Ιδέες Για Ένα Υπέροχο Ανοιξιάτικο Κήπο

 

Διατηρείστε την παλιά εμφάνιση

Μην βάψετε αυτά τα παλιά αντικείμενα, μην τα κάνετε να φαίνονται νεότερα, για να διατηρήσουν την αυθεντική τους εμφάνιση. Με αυτόν τον τρόπο, θα διατηρήσετε την αρχική τους εμφάνιση, αλλά η μνήμη θα είναι πολύ πιο ζωντανή.

Ωστόσο, θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι το ξύλο θα γερνά αν δεν το βάψετε ξανά ή εάν δεν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε ένα διαφανές βερνίκι για τη συντήρησή του.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα μεταλλικά πράγματα. Η σκουριά θα εγκατασταθεί εύκολα σε αυτά τα πράγματα εάν δεν επιλέξετε να τα διατηρήσετε με χρώμα ή ένα ειδικό, διαφανές βερνίκι.

32 Ιδέες Έμπνευσης Με Πανέμορφα Λουλούδια Σε Γλάστρες Που Θα Κάνουν Τον Κήπο Σας Να Ξεχωρίζει

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο....μοιραστείτε το

About the author

Εσκαλόνια ένας πανέμορφος διακοσμητικός θάμνος για την αυλή και τον κήπο σας

No Comments

26 Άνετες και μοντέρνες βεράντες και αυλές σε χωριάτικο στυλ

No Comments

Διακοσμήστε με ξύλο στον κήπο: Ιδέες για έναν όμορφο φράχτη ή τοίχο προστασίας από αδιάκριτα μάτια – Σίγουρα θα λατρέψετε το αποτέλεσμα

No Comments

Τι είναι το άνθος μαϊμού ή Μίμουλος: χαρακτηριστικά και οδηγός φροντίδας για αυτό το αειθαλές ανθεκτικό φυτό

No Comments

48 Ιδέες σχεδιασμού για ένα κήπο στην πόλη – Εκμεταλλευτείτε τον μικρό και στενό χώρο για να δημιουργήσετε εκπληκτικούς κήπους

No Comments

Καταπληκτικές συνθέσεις λουλουδιών με Πελαργόνια για γλάστρες και παρτέρια κήπου

No Comments

Your email address will not be published.