Αυλή Κήπος - Αίθριο Μπαλκόνι - Βεράντα

22 Πανέμορφες ιδέες για υπαίθρια καλοκαιρινά σαλονάκια

June 14th, 2023 No Comments

22 Πανέμορφες ιδέες για υπαίθρια καλοκαιρινά σαλονάκια

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που όλοι απολαμβάνουμε τον υπαίθριο χώρο και τη φύση γύρω μας. Ένας υπαίθριος χώρος μπορεί να μετατραπεί με ένα πανέμορφο καλοκαιρινό σαλονάκι, όπου μπορούμε να χαλαρώσουμε, να διασκεδάσουμε και να φιλοξενήσουμε τους φίλους μας. Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσω μερικές πανέμορφες ιδέες για υπαίθρια καλοκαιρινά σαλονάκια που μπορείτε να εφαρμόσετε στον δικό σας χώρο.

Αράζω Έξω – Πώς Να Διακοσμήσετε Ένα Υπαίθριο Χώρο – 35 Ιδέες Που Θα Λατρέψετε

 

  1. Μπαλκόνι με φυτά: Διαμόρφωσε ένα μπαλκόνι ή μια βεράντα με πολλά φυτά και δημιούργησε ένα λουλουδένιο καθιστικό. Χρησιμοποίησε μεγάλα γλάστρες με ποικιλίες φυτών, πρόσθεσε μαξιλάρια και μια μικρή τραπεζαρία για να απολαμβάνεις τα γεύματα σου υπό τη σκιά των φύλλων.

  2. Παραδοσιακό σαλονάκι: Δημιούργησε ένα υπαίθριο σαλόνι με μια παραδοσιακή τραπεζαρία. Χρησιμοποίησε ξύλινα έπιπλα με φυσικό φινίρισμα και προσθέστε έναν ομπρέλα για σκιά. Τοποθέτησε ένα μεγάλο τραπέζι, καρέκλες και μαξιλάρια για άνετη αίσθηση.
  3. Σαλόνι απόκρυψης: Δημιούργησε ένα χαλαρωτικό σαλόνι με αποκρυπτικά στοιχεία. Ανάμιξε μεγάλα μαξιλάρια, χαλιά και ριχτάρια σε φυσικές αποχρώσεις, και χρησιμοποίησε παραπήγματα ή φυλλώσεις για να δημιουργήσεις αίσθηση ιδιωτικότητας.
  4. Καθιστικό παραλίας: Εάν ζεις κοντά στην παραλία, μπορείς να δημιουργήσεις ένα καθιστικό που θα μοιάζει με παραλιακό μπαρ. Χρησιμοποίησε ξαπλώστρες, πολύχρωμα μαξιλάρια και παραστάσεις παραλίας. Προσθέστε έναν μικρό τραπέζι και ποτήρια με δροσιστικά ποτά για μια πλήρη εμπειρία.

Αυτές είναι μερικές ιδέες που μπορείς να εξερευνήσεις για να δημιουργήσεις ένα όμορφο υπαίθριο καλοκαιρινό σαλονάκι. Θυμηθείτε να επιλέξετε υλικά ανθεκτικά στον καιρό και να προσθέσετε προσωπική σας πινελιά για να το κάνετε πραγματικά δικό σας. Απολαύστε το καλοκαίρι και την υπαίθρια φιλοξενία.

36 Μικροί Ανθόκηποι Που Θα Ομορφύνουν Τον Υπαίθριο Χώρο Σας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About the author

Βερμπάσκο
Η Γοητεία του Βερμπάσκο: Μια Ζωντανή Προσθήκη στον Κήπο σας

No Comments

Δουράντα
Δουράντα Μια Μωβ Έκρηξη: Ανακαλύπτοντας την Ομορφιά και την Φροντίδα των Κρεμαστών Λουλουδιών της, για έναν Μαγευτικό Κήπο

No Comments

Σκάδοξο
Σκάδοξο: Το Βολβώδες Φυτό με την Εντυπωσιακή Ανθοφορία και τα Ιδιαίτερα Λουλούδια

No Comments

Αλλάξτε το χρώμα των ορτανσιών
Αλλάξτε το χρώμα των ορτανσιών με ξύδι: Η μαγική συνταγή για μπλε άνθη

No Comments

Έχιουμ
Έχιουμ: Το Καμάρι της Μαδέρας στη Γλάστρα και στον Κήπο σας

No Comments

Διακόσμηση Κήπου από Ανακυκλωμένες Παλέτες
52 Ιδέες για Μοντέρνα Διακόσμηση Κήπου από Ανακυκλωμένες Παλέτες

No Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *