Διακόσμηση

22 Όμορφες ιδέες με κομψά ξασπρισμένα πέτρινα τζάκια για το σπίτι σας

January 8th, 2021 1 Comment

22 Όμορφες ιδέες με κομψά ξασπρισμένα πέτρινα τζάκια για το σπίτι σας

Τα τζάκια σημαίνουν πάντα κομψότητα, άνεση και ζεστασιά – χαρακτηριστικά που είναι πάντα πραγματικά, αλλά ειδικά το χειμώνα. Εάν αποφασίσατε να φτιάξετε ένα, ψεύτικο ή ένα πραγματικό, πώς να το διακοσμήσετε και να το φτιάξετε με στυλ; Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνετε αυτό, αλλά μια από τις πιο όμορφες ιδέες είναι να ξασπρίσετε το τζάκι σας, θα ταιριάζει με πολλά στυλ κάνοντας το τζάκι σας διακριτικό και προσθέτοντας ελαφρώς αυτή τη ζεστή αίσθηση.

15 μοναδικά τζάκια που θα σας μαγέψουν

 

Ασπρισμένα πέτρινα τζάκια

Ένα πέτρινο τζάκι θα φανεί καταπληκτικό μετά το ξάσπρισμα Η τραχιά υφή της πέτρας ή ακόμη και της ψεύτικης πέτρας θα μαλακώσει και το τζάκι θα είναι πολύ πιο κομψό και στιλάτο διατηρώντας έτσι την άνετη αίσθηση και δίνοντάς το στο χώρο. Προσθέστε ένα ξύλινο μανδύα – ένα ασβεστωμένο ή χρωματισμένο ανάλογα με το στυλ που πρόκειται να διαλέξετε και από τα χρώματα του εσωτερικού σας και το στυλ του τζακιού θα σας βοηθήσει να επισημάνετε τη διακόσμηση του δωματίου. Ένα τέτοιο τζάκι ταιριάζει σε πολλά στυλ διακόσμησης, από χωριάτικο και ρουστίκ έως μοντέρνα ή vintage, και μια ασβεστωμένη εμφάνιση είναι πολύ ευπροσάρμοστη – μπορείτε να της δώσετε διάφορες πινελιές διακοσμώντας το χώρο

Ξασπρισμένα τζάκια από τούβλα

Το ξασπρισμένο τζάκι από τούβλα είναι επίσης μια εξαιρετική ιδέα και αν με ρωτήσετε – νομίζω ότι τα τζάκια από τούβλα πρέπει να είναι ασπρισμένα πρώτα καθώς θα έχουν μια πολύ απαλή και κομψή εμφάνιση. Κάθε τζάκι από τούβλα θα χάσει λίγο από την τραχιά εμφάνισή του με το χρώμα και θα γίνει πιο μαλακό και πιο άνετο, και αν αυτός είναι ο στόχος σας, κάντε το. Επισημάνετε το στυλ με ένα κατάλληλο περβάζι και περιβάλλοντα, προσθέστε διακόσμηση και ίσως μια διακόσμηση εάν είναι απαραίτητο, και αν το τζάκι δεν λειτουργεί, βάλτε κάτι που θέλετε μέσα σε αυτό. Ανανεώστε τους χώρους σας με όμορφα ασβεστωμένα τζάκια.

Δείτε πως μπορεί μια πέτρινη επένδυση τοίχου να ανανεώσει φανταστικά το σπίτι σας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About the author

Πράσινος καναπές: 58 Ιδέες και αποχρώσεις για ένα μοντέρνο και χαλαρωτικό σαλόνι

No Comments

Vintage ανοιξιάτικες τάσεις διακόσμησης – 52 ιδέες που θα ανανεώσουν το σπίτι σας

No Comments

Ηλιόλουστη Διακόσμηση: Πώς να Αξιοποιήσετε την Ώχρα-Μουσταρδί για Εκπληκτικούς Διακοσμητικούς Συνδυασμούς

No Comments

Κρυφό δωμάτιο πλυντηρίου: Πώς να το σχεδιάσετε, και 35 δημιουργικές ιδέες έμπνευσης

No Comments

50 Μοντέρνες και προσιτές ιδέες διακόσμησης για την άνοιξη που πρέπει να δείτε

No Comments

46 Πανέμορφες Ιδέες Διακόσμησης για την Άνοιξη για Κάθε Χώρο στο Σπίτι σας

No Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *