Διακόσμηση Μοντέρο DESIGN - έπιπλα

22 Κομψές και μοντέρνες ιδέες διακόσμησης εισόδου

October 5th, 2020 1 Comment

22 Κομψές και μοντέρνες ιδέες διακόσμησης εισόδου

Η μοντέρνα διακόσμηση είναι εξαιρετικά δημοφιλής: είναι δροσερή, άνετη, κομψή και κάνει τον χώρο σας πολύ φιλόξενο. Αυτές οι λειτουργίες το καθιστούν ιδανικό για μια είσοδο και αν θέλετε να το δοκιμάσετε για την είσοδό σας, ακολουθούν μερικές ιδέες για να δημιουργήσετε με αυτό το στυλ.

Το χρωματικό σχήμα μπορεί να είναι κυριολεκτικά οποιοδήποτε, αλλά καθώς οι είσοδοι είναι συχνά μικρές, μπορεί να είναι καλύτερο να επιλέξετε φωτεινές αποχρώσεις για να κάνετε το χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος και πιο ευάερος. Για να αποφύγετε την απλή διακόσμηση, κάντε την είσοδο σας ελκυστική με υφές – ξύλου, γιούτα, ψάθας, σκυρόδεμα, πέτρα και μέταλλο, τα οποία μπορούν να βαφτούν μαύρα ή μπορείτε ακόμη και να τα βάψετε σε χρυσό ή ορείχαλκο.

25 Υπέροχες ιδέες χωριάτικης διακόσμησης εισόδου

 

Προτιμήστε απλά και δροσερά έπιπλα με μια ελαφριά αίσθηση boho, το οποίο είναι παραδοσιακό για μοντέρνο στιλ στα μέσα του αιώνα, – ένα υφασμένο πάγκο, ένα δερμάτινο κάθισμα, μια ξύλινη κονσόλα, ένα πλωτό ξύλο και μέταλλο, ένα δροσερό μπουφέ ή ντουλάπι παπουτσιών, έτσι ώστε να ταιριάζει στο χώρο σας. Μερικά πουφ με εσωτερική αποθήκευση μπορούν να τοποθετηθούν κάτω από την κονσόλα σας ή μπορείτε να βάλετε και καλάθια. Μην ξεχάσετε έναν καθρέφτη, η καλύτερη λύση είναι ένας στρογγυλή, αλλά μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε άλλα σχήματα διατηρώντας μια δήλωση με το μέγεθός του.

Η διακόσμηση είναι πάντα σημαντική, και εδώ μερικά φυτά σε γλάστρες, ακόμη και όχι πολύ μεγάλα, μπορούν να δημιουργήσουν μια διάθεση. Ορισμένα έργα τέχνης, αξεσουάρ στην κονσόλα και ένας τοίχος οικογενειακής γκαλερί θα κάνουν τον χώρο σας εξαιρετικά ελκυστικό. Μπορούν επίσης να μπουν και τολμηρές πινελιές σας στη διακόσμηση και να το κάνετε πιο ξεχωριστό και ενδιαφέρον. Ρίξτε μια ματιά στις υπέροχες ιδέες παρακάτω και εμπνευστείτε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο....μοιραστείτε το

About the author

Μοντέρνα διακόσμηση μπάνιου: 50 κομψές ιδέες για να σας εμπνεύσουν

No Comments

Μοντέρνες Ιδέες Γήινης Διακόσμησης για το Πιο Στιλάτο Σπίτι: Ανακαλύπτοντας την Φυσική Εκφραστικότητα στον Εσωτερικό Χώρο

No Comments

Τα μυστικά ενός άνετου σπιτιού το χειμώνα: Εσωτερικές βελτιώσεις για μια θερμή ατμόσφαιρα

No Comments

Η μαγεία του ξύλου: Πώς να δημιουργήσετε υπέροχες διακοσμήσεις από κομμάτια ξύλου

No Comments

Σχεδιάζοντας μια ζεστή γωνιά στο σπίτι σας για απόλυτη χαλάρωση

No Comments

Πρακτικές ιδέες για μία εύκολη και εντυπωσιακή αλλαγή στον χώρο σας

No Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *