Διακόσμηση Στυλ Διακόσμησης

Πώς να δημιουργήσετε μια όμορφη διακόσμηση εξοχικού – χωριάτικου στυλ – 25 απίθανες ιδέες έμπνευσης

February 28th, 2022 1 Comment

Πώς να δημιουργήσετε μια όμορφη διακόσμηση εξοχικού – χωριάτικου στυλ – 25 απίθανες ιδέες έμπνευσης

Η εξοχική κατοικία γίνεται ολοένα και περισσότερο αντιληπτή από όλους όχι μόνο ως ένα μέρος γρήγορης ανάπαυσης, αλλά και ως μια πλήρης κατοικία για τους καλοκαιρινούς μήνες. Όντας όσο το δυνατόν πιο μακριά από τη φασαρία της πόλης, στον καθαρό αέρα, ανάμεσα στο πράσινο και τα λουλούδια – γι’ αυτό πάμε στην εξοχή. Για ποιοτικές διακοπές, φυσικά, το εσωτερικό της εξοχικής – χωριάτικης κατοικίας πρέπει να είναι άνετο.

Οι καλύτερες ιδέες χωριάτικου, εξοχικού σχεδιασμού κήπου για να εμπνευστείτε

 

Αλλά για να κάνετε ακριβές επισκευές και να αγοράσετε νέα έπιπλα για το εξοχικό είναι ασύμφορο. Ωστόσο, αυτό δεν είναι απαραίτητο, γιατί μπορείτε να δημιουργήσετε άνεση, ζεστασιά και χαλαρή ατμόσφαιρα στο εξοχικό χωρίς πολλά έξοδα. Σήμερα έχουμε συλλέξει υπέροχες ιδέες από φωτογραφίες ζεστών εσωτερικών χώρων για την έμπνευσή σας.

Πώς να κάνετε μια εξοχική κατοικία άνετη;

Τα επιπλέον πράγματα είναι το κύριο πρόβλημα ενός εσωτερικού χώρου. Είμαι σίγουρος ότι όλοι άκουσαν αυτή τη φράση «ας το πάρουμε στο χωριό ή το εξοχικό». Αυτό ισχύει συνήθως για σχεδόν όλα τα πράγματα στο σπίτι που δεν χρειάζονται πλέον. Μερικά πράγματα μπορούν πραγματικά να φανούν χρήσιμα σε μια εξοχική κατοικία. Αλλά, συμφωνείτε, συχνά πολλά από αυτά δεν έχουν καν θέση εκεί και το εξοχικό σπίτι γίνεται κανονική αποθήκη.

Επομένως, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε σε μια εξοχική κατοικία για να δημιουργήσετε άνεση σε αυτή, να καθαρίσετε το χώρο και να αφήσετε μόνο ότι πραγματικά χρειάζεται. Και το δεύτερο – σκέφτεστε πάντα προσεκτικά πριν φέρετε κάτι στο εξοχικό από την πόλη. Μερικές φορές είναι καλύτερο να το δώσετε σε κάποιον που το χρειάζεται πραγματικά, να το χρησιμοποιήσετε ως υλικό (για παράδειγμα, αποσυναρμολογήστε τα έπιπλα και χρησιμοποιήστε το ως σανίδες) ή απλώς να το πετάξετε.

Ιδέες για πολύ όμορφους και νοσταλγικούς ρουστίκ χωριάτικους χώρους

 

Φόντο. Είναι καλύτερα να προτιμάτε τους φυσικούς ήρεμους τόνους στους τοίχους και να τους προσθέτετε φωτεινά σημεία. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να διακοσμήσετε λευκούς ή ανοιχτόχρωμους τοίχους. Μην ανησυχείτε, ακόμα κι αν δεν είναι τέλεια, στο εξοχικό είναι αρκετά αποδεκτό.

Έπιπλα και υφάσματα. Ιδιαίτερη προσοχή στην εξοχική κατοικία πρέπει να δοθεί στα υφάσματα, που κάνουν τον χώρο πραγματικά σπίτι. Μαλακές κουβέρτες, χαριτωμένα τραπεζομάντιλα, χαριτωμένες κουρτίνες, ενδιαφέροντα διακοσμητικά μαξιλάρια… Και το εσωτερικό σας θα γίνει αγνώριστο. Τα έπιπλα μπορούν να μείνουν με τα ίχνη του χρόνου ή μπορούν να βαφτούν ακόμη και σε πολύ απροσδόκητα χρώματα (για παράδειγμα, μια λαμπερή ροζ συρταριέρα), το εσωτερικό του εξοχικού επιτρέπει τολμηρούς πειραματισμούς.

Ντεκόρ. Ίσως δεν είναι η πιο αναμενόμενη λύση, αλλά μια ενδιαφέρουσα διακόσμηση σε συνδυασμό με ακόμη και άθλια έπιπλα μπορεί να μετατρέψει το εσωτερικό μιας εξοχικής κατοικίας σε κομψό. Εάν η επιλογή μιας διακόσμησης για ένα διαμέρισμα είναι αρκετά υπεύθυνη και ακριβή, τότε για τη χώρα μπορείτε να χαλαρώσετε και να επιλέξετε εύκολα αυτό που θέλετε και να μην σκεφτείτε τον τέλειο συνδυασμό. Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα θα φαίνονται στο εξοχικό vintage και αντίκες αντικείμενα, καθώς και πίνακες ζωγραφικής και χειροτεχνήματα. Μπορούν να βρεθούν σε τοποθεσίες μεταπώλησης, υπαίθριες αγορές, παλαιοπωλεία τοπικούς τεχνίτες ή κανονικά καταστήματα. 

Υπέροχες ιδέες για μια όμορφη χωριάτικη, εξοχική αυλή

 

Φως. Ο φωτισμός στο εσωτερικό είναι πολύ σημαντικός. Αν μιλάμε για εξοχικές κατοικίες, είναι καλύτερο να κάνετε το φως απαλό, ζεστό, ευχάριστο στο μάτι. Σε αυτό θα μας βοηθήσουν ματ αμπαζούρ και φωτιστικά με αμπαζούρ. Εάν έχετε χώρο εργασίας στο εξοχικό – χρειάζεται πρόσθετο φωτισμό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο....μοιραστείτε το

About the author

Κουζίνες στο πράσινο του φασκόμηλου – 33 ιδιαίτερες ιδέες έμπνευσης

No Comments

36 Καταπληκτικές και αέρινες ολόλευκες ιδέες διακόσμησης σαλονιού

No Comments

Πώς να δημιουργήσετε ένα Hygge σαλόνι: 20 σούπερ ιδέες έμπνευσης

No Comments

48 Εκπληκτικές ιδέες διακόσμησης κρεβατοκάμαρας για ζευγάρια

No Comments

22 Όμορφες DIY ιδέες με διακοσμητικά κεριών που μπορείτε να κρεμάσετε εύκολα

No Comments

36 Ιδέες διακόσμησης με μια χοντρή πλεκτή κουβέρτα για ένα άνετο και ζεστό, μοντέρνο – χωριάτικο σπίτι

No Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *