Διακόσμηση Κουζίνα

Όμορφες ιδέες για μοντέρνες ρουστίκ κουζίνες

January 28th, 2020 1 Comment

Όμορφες ιδέες για μοντέρνες ρουστίκ κουζίνες

 

Το ρουστίκ στυλ είναι ένα από τα πιο περιζήτητα στο σημερινό εσωτερικό σχεδιασμό. Δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι λίγα διακοσμητικά στυλ μπορούν να δημιουργήσουν τέτοια άνετα και ζεστά περιβάλλοντα. Σήμερα εστιάζουμε στη κουζίνα, αλλά δεν ψάχνουμε για μια ρουστίκ κουζίνα ως τέτοια. Θέλουμε να βρούμε τα κλειδιά για να φτιάξουμε σύγχρονες ρουστίκ κουζίνες. Σημειώστε και αναπαράγεται μερικές από αυτές τις συμβουλές στο σπίτι σας.

Υπέροχες Κουζίνες Σε Shabby Chic Στυλ Που Θα Σας Ξετρελάνουν

 

Τα έπιπλα πρέπει να μας θυμίζουν τις παλιές κουζίνες των χωριών. Σταθερά κατασκευασμένοι χώροι στους οποίους στη συνέχεια προστίθενται ξύλινα μέτωπα. Μπορεί να μην θέλετε ολόκληρη την κουζίνα σας να μοιάζει με αυτό, αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να συνδυάσετε αυτά τα έπιπλα εργασίας με πιο σύγχρονα μέτωπα. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρον.

Μοντέρνες ρουστίκ κουζίνες: συνδυασμός ξύλου και άλλων υλικών
Το ξύλο είναι κατ ‘εξοχήν το ρουστίκ υλικό. Ωστόσο, σε μια σύγχρονη ρουστίκ κουζίνα, το ξύλο αυτό αναμιγνύεται με άλλα υλικά και πιο σύγχρονα τελειώματα. Για παράδειγμα, πάγκοι, που είναι συνήθως σε μαύρο ή σκούρο γκρι, μπορούν να συνδυαστούν πολύ καλά με τα φυσικά ξύλινα μέτωπα, στο καθαρότερο ρουστίκ ύφος.

Οι βιτρίνες είναι ένα στοιχείο που μας υπενθυμίζει επίσης τις ρουστίκ κουζίνες. Ακόμα κι αν στοιχηματίζετε σε πιο σύγχρονα έπιπλα, μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε μια όμορφη βιτρίνα στην οποία μπορείτε να δείτε τα σκεύη. Όσο για αυτό το νοικοκυριό, τα διακοσμητικά πιάτα λειτουργούν καλά, αυτά που έχουν μια γεύση από καιρό που πέρασε.

Ισχυρά χρώματα σε σύγχρονες ρουστίκ κουζίνες
Κάθε φορά που σκεφτόμαστε μια ρουστίκ κουζίνα, έρχονται στο μυαλό σας έπιπλα από φυσικό ξύλο ή ακόμα και ξύλο κάποιας ηλικίας. Ωστόσο, σε μια σύγχρονη ρουστίκ κουζίνα το πράγμα αλλάζει λίγο. Θα μπορούσατε, για παράδειγμα, να τοποθετήσετε έπιπλα βαμμένα σε ισχυρότερους τόνους. Χρησιμοποιήστε μοντέρνα χρώματα όπως το κλασικό μπλε ή αν τολμάτε με μαύρο ή σκούρο γκρι. Αυτός ο τύπος χρωμάτων θα αντίκειται σε μεγάλο βαθμό με τα υπόλοιπα στοιχεία από ξύλο και το άσπρο που θέλετε να συμπεριλάβετε στην κουζίνα.

35+ Δημιουργικές Ιδέες Για Μικρές Κουζίνες

 

Ένα νεύμα στο παρελθόν με τη μορφή κουρτίνας
Σίγουρα θυμάστε μερικές παλιές κουζίνες, ίσως στο σπίτι των γιαγιάδων σας, που είχαν ενσωματώσει κουρτίνες σε κάποια από τα έπιπλά τους. Πιστεύουμε ότι είναι μια όμορφη ιδέα για ορισμένες περιοχές της κουζίνας. Δεν πρόκειται για την επέκταση αυτών των κουρτινών σε ολόκληρο το δωμάτιο, αλλά μπορείτε να κλείσετε μερικά κομμάτια με αυτό το σύστημα για να δώσετε μια πιο γραφική πινελιά σε αυτό το δωμάτιο.

Χρήση ανοικτών ραφιών
Δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι τα ανοιχτά ράφια στις κουζίνες παρέχουν μια ρουστίκ επαφή. Από πρακτική άποψη, αυτά τα ράφια μας επιτρέπουν, επιπλέον, να έχουμε άμεση πρόσβαση στα αντικείμενα που χρησιμοποιούμε περισσότερο καθημερινά. Ωστόσο, να θυμάστε ότι είναι περιοχές που θα είναι ορατές, έτσι σίγουρα, αν θέλετε τα πάντα να είναι τέλεια, θα πρέπει να επενδύσετε σε ένα πιο αισθητικό σκεύος. Και, χωρίς να χρειάζεται να το πείτε, πρέπει να διατηρήσετε την τάξη.

Τι σκέφτεστε για τις μοντέρνες ρουστίκ κουζίνες; Τι νομίζετε για το μείγμα των στυλ; Θα θέλαμε να σας διαβάσουμε στα σχόλια…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο....μοιραστείτε το

About the author

30 Εκπληκτικές Deco trend Ιδέες για εσωτερική διακόσμηση μεταξύ ρουστίκ και μοντέρνου στυλ

No Comments

73 DIY ιδέες διακόσμησης με θαλασσόξυλα για μια φυσική αίσθηση στο σπίτι σας

No Comments

Διακοσμείστε την πόρτα σας για την άφιξη της άνοιξης- 53 πανέμορφες ιδέες για να αντιγράψετε

No Comments

Δημιουργήστε μαγευτική διακόσμηση για την άνοιξη με ανοιξιάτικα λουλούδια – 55 σούπερ ιδέες έμπνευσης

No Comments

43 Εμπνευσμένες Ιδέες Ανοιξιάτικης διακόσμησης για την Κουζίνα σας

1 Comment

21 Αισθητικές Boho ιδέες διακόσμησης δωματίου τηλεόρασης

No Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *