Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Κάκτοι και παχύφυτα στολισμένα για τα Χριστούγεννα – εμπνευσμένες DIY ιδέες

December 11th, 2020 1 Comment

Κάκτοι και παχύφυτα στολισμένα για τα Χριστούγεννα – εμπνευσμένες DIY ιδέες

Τα φυτά αναπνέουν φρεσκάδα στα δωμάτια όπου βρίσκονται. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου των σκληρών θερμοκρασιών, η χρήση ανθεκτικών παχύφυτων είναι μια καλή ιδέα στη διακόσμηση των Χριστουγέννων.

Καθώς πλησιάζει η εορταστική περίοδος, η διακόσμηση καθίσταται σημαντική ανησυχία. Ωστόσο, μπορείτε να επιλύσετε το πρόβλημα επιλέγοντας διακοσμητικά φυτά για μικρές Χριστουγεννιάτικες διακοσμητικές πινελιές. Από αυτήν την άποψη, τα χυμώδεις παχύφυτα και οι κάκτοι αποδεικνύονται μια καλή εναλλακτική λύση. Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε ιδέες που θα σας εμπνεύσουν για τέτοιους στολισμούς αυτά τα Χριστούγεννα. Ανακαλύψτε τις οικολογικές και οικονομικές ιδέες διακόσμησης που έχουμε για σας στις παρακάτω εικόνες.

101 Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης που δεν πρέπει να χάσετε

Οι μικροί χυμώδες Χριστουγεννιάτικοι κάκτοι και παχύφυτα είναι ιδανικά για διακόσμηση κατά την περίοδο των διακοπών, ειδικά λόγω της εμφάνισής του που αποτελείται από πράσινο στολισμένα με μπάλες που φέρνουν ένα άγγιγμα φινέτσας στο τέλος.

Ο κάκτος Άγιος Βασίλης είναι ένα παχύφυτο που έχει στολιστεί στα χρώματα των διακοπών. Διακοσμήθηκε με κόκκινο σκούφο και χαριτωμένα μικρά μάτια για πιο λαμπερή εμφάνιση. Το ροζ δοχείο είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος ενίσχυσης της κομψότητας και της γοητείας του.

Δείξτε τη δημιουργικότητά σας και σκεφτείτε πέρα ​​από το παραδοσιακό, αυτή η εορταστική μικρή διακόσμηση έχει πολλά πλεονεκτήματα, και μοναδική εμφάνιση. Εσείς απλά εμπνευστείτε και αφήστε την φαντασία σας να δημιουργήσει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή εικόνων: Pinterest

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο....μοιραστείτε το

About the author

20 Θεαματικές διακοσμήσεις για το τραπέζι της Πρωτοχρονιάς – Κόλπα και ιδέες

No Comments

Πώς να φτιάξετε ένα τέλεια στολισμένο λευκό Χριστουγεννιάτικο δέντρο; Εμπνευστείτε από τις εικόνες μας

No Comments

Οι καλύτερες ιδέες Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης με κουκουνάρια – 50 Απίστευτες ιδέες ακόμη και για την τελευταία στιγμή

No Comments

22 Διασκεδαστικές ιδέες για τη δημιουργία εορταστικών μορφών Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης από πευκοβελόνες

No Comments

23 Υπέροχες ιδέες με φυτά και λουλούδια για να διακοσμήσετε το σπίτι σας τα Χριστούγεννα

No Comments

25 Όμορφα Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά με γυάλινα μπουκάλια και φωτάκια

1 Comment

Your email address will not be published.