Διακόσμηση Σαλόνι Στυλ Διακόσμησης

30 Όμορφα και άνετα σκανδιναβικά σαλόνια για έμπνευση

January 13th, 2021 1 Comment

30 Όμορφα και άνετα σκανδιναβικά σαλόνια για έμπνευση

Ο σκανδιναβικός εσωτερικός σχεδιασμός χαρακτηρίζεται από μινιμαλισμό, απλότητα και λειτουργικότητα. Αν και ο σκανδιναβικός σχεδιασμός υπάρχει από τη δεκαετία του 1950, εξακολουθεί να παραμένει μια δημοφιλής τάση στην εσωτερική διακόσμηση σήμερα. Ανήκει στη σχολή του μοντερνισμού, ο σκανδιναβικός σχεδιασμός είναι ένα σχεδιαστικό κίνημα που χαρακτηρίζεται από εστίαση στη λειτουργικότητα και την απλότητα. Περιλαμβάνει επίσης τη χρήση φυσικών υλικών, όπως δέρμα και ξύλο. Επιπλέον, ένας σκανδιναβικός εσωτερικός σχεδιασμός επηρεάζεται συχνά από μια σύνδεση με τη φύση, η οποία συνδυάζει φυσικά σχήματα, αφαίρεση και τη χρήση φυσικών στοιχείων. Σήμερα ρίχνουμε μια ματιά σε μερικά πανέμορφα σκανδιναβικά σαλόνια και είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε μερικές μικρές συμβουλές για τη διακόσμηση.

28 Απίθανες Ιδέες Με Ήσυχα Και Φιλόξενα Σκανδιναβικά Υπνοδωμάτια Γεμάτα Έμπνευση

 

Ένας σκανδιναβικός σχεδιασμός χρησιμοποιεί ξύλινα στοιχεία όχι μόνο στο δάπεδο αλλά και στα έπιπλα και τα φωτιστικά. Έτσι, ένα σκανδιναβικό σπίτι έχει συνήθως ξύλινα τραπεζάκια και καρέκλες για τα έπιπλα του. Ωστόσο, η πρόσφατη τάση στο σκανδιναβικό στιλ διακόσμησης συνδυάζει τη χρήση μεταλλικών φινιρισμάτων και ξύλινων στοιχείων. Για παράδειγμα, χάλκινα απλίκα και ορειχάλκινο φωτιστικό είναι εγκατεστημένα σε μια ξύλινη οροφή για να προσθέσετε λάμψη σε ολόκληρο το χώρο.

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά ενός σκανδιναβικού εσωτερικού σχεδιασμού είναι να βεβαιωθείτε ότι ο χώρος είναι τακτοποιημένος. Επομένως, πρέπει να αποφεύγεται η περιττή ακαταστασία και οι χώροι αποθήκευσης πρέπει να οργανώνονται με έξυπνο τρόπο. Όσον αφορά τη σκανδιναβική διακόσμηση, το μάντρα «λιγότερο είναι περισσότερο» πρέπει να ακολουθείται για να διατηρείται ο χώρος λιγότερο γεμάτος και πιο χαλαρωτικός οπτικά.

20 Θεαματικά Σκανδιναβικά Εσωτερικά Που Θα Σας Εμπνεύσουν

 

Οι περισσότερες σκανδιναβικές χώρες έχουν κλίματα με εξαιρετικά κρύες θερμοκρασίες. Έτσι, η χρήση ζεστών υφασμάτων είναι κοινή για μια σκανδιναβική διακόσμηση σπιτιού. Αυτά τα υφάσματα μπορούν να έχουν τη μορφή ριχταριών και χαλιών που κατασκευάζονται από μαλλί, ή μοχέρ. Ρίξτε μια ματιά σε περισσότερες ιδέες παρακάτω και απολαύστε την ομορφιά της σκανδιναβικής διακόσμησης στο σαλόνι σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο....μοιραστείτε το

About the author

Διακοσμείστε την πόρτα σας για την άφιξη της άνοιξης- 53 πανέμορφες ιδέες για να αντιγράψετε

No Comments

Δημιουργήστε μαγευτική διακόσμηση για την άνοιξη με ανοιξιάτικα λουλούδια – 55 σούπερ ιδέες έμπνευσης

No Comments

43 Εμπνευσμένες Ιδέες Ανοιξιάτικης διακόσμησης για την Κουζίνα σας

1 Comment

21 Αισθητικές Boho ιδέες διακόσμησης δωματίου τηλεόρασης

No Comments

Δώστε χαρά στο σπίτι σας με αυτά τα 40 πολύχρωμα ανοιξιάτικα έργα διακόσμησης

No Comments

Ρουστίκ μπάνιο: 48 ιδέες διακόσμησης

No Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *