RECYCLE DECO Αυλή Κήπος - Αίθριο

Πως να κάνετε υπέροχους Vintage κήπους με παλιά, ανακυκλωμένα αντικείμενα

August 9th, 2018 1 Comment

Πως να κάνετε υπέροχους Vintage κήπους με παλιά, ανακυκλωμένα αντικείμενα

 

Ένας vintage κήπος έχει μια ιδιαίτερη γοητεία, δηλώνει την πρωτοτυπία, αλλά και ανθρώπους που τολμούν. Βήμα προς βήμα, λοπόν για να μετατρέψτε τον κήπο σας σε χώρο vintage!

Μεταφράζοντας ένα vintage σχέδιο στον κήπο σας μπορεί να είναι πολύ περίπλοκο, ειδικά αν φτάσετε σε ένα σημείο όπου τα παλιά σας πράγματα δεν είναι αποτιμώνται πλέον αλλά απλώς επαναχρησιμοποιούνται.


Όταν θέλετε να δημιουργήσετε ένα vintage σχέδιο, σε έναν χώρο διακοσμημένο με στυλ, θα πρέπει να βρείτε οποιοδήποτε τρόπο για να εκτιμήσετε τα παλιά σας πράγματα.
Επιλέξτε όχι μόνο να επαναχρησιμοποιήσετε, αλλά και να τα αναδείξετε.

Οι καλύτερες ιδέες χωριάτικου, εξοχικού σχεδιασμού κήπου για να εμπνευστείτε

 

Ναι, πράγματι, είναι εύκολο να πάρετε ένα παλιό ξύλινο κιβώτιο και να φυτέψετε μερικά λουλούδια για να το χρησιμοποιήσετε ξανά. Αυτό που μπορεί να είναι λανθασμένο, αλλά και ανυπέρβλητο, είναι να το αφήσετε έτσι, χωρίς να το αποτυπώσετε.
Είτε επιλέγετε να ζωγραφίσετε μερικά απλά μοτίβα στο ορθογώνιο είτε επιλέξτε να το επισημάνετε με όμορφα στολίδια, μην αφήνετε αυτό το πράγμα στην τύχη.

Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα μπορείτε να βρείτε την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην επαναχρησιμοποίηση ενός αντικειμένου και την αξιοποίησή του.

Επιλέξτε τα ωραιότερα παλιά πράγματα


Ναι, μπορεί! Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας, αλλά και την έκτη αίσθηση για να επιλέξετε τα πιο σημαντικά παλιά πράγματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα παλιά πράγματα πρέπει να δούμε το καλύτερο, αλλά μάλλον να μεταφέρουμε μια αίσθηση, ή να ξυπνήστε μια αγαπημένη μνήμη.

Επιλέξτε το σύνολο των πραγμάτων που σας υπενθυμίζει την παιδική ηλικία και βάλτε τα στην επίδειξη της αυλής του σπιτιού σας, διακοσμώντας έναν φράκτη ή μέρος του κήπου σας.

Φωτισμός κήπου με κεριά – γοητεία και ρομαντισμός

 

Συνδυάστε το παλιό με το νέο


Όταν επαναχρησιμοποιείτε τα παλιά πράγματα στον κήπο, να είστε προσεκτικοί για να συνδυάσετε τα vintage πράγματα σας με τα μοντέρνα και νέα αντικείμενα που θα κάνουν τον κήπο σας να φανεί φανταστικός.

Αυτός ο συνδυασμός παλαιού και νέου δεν έκανε ποτέ λάθος…

Βάλτε τη φαντασία σας σε δοκιμασία, αλλά και την έμπνευση από τη γκαλερί φωτογραφιών που ετοίμασα για εσάς σε αυτό άρθρο. Έτσι θα βεβαιωθείτε ότι θα βρείτε αυτή την ισορροπία που σας έλεγα για να φτιάξετε τον κήπο σαν μια ιστορία…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο....μοιραστείτε το

About the author

Φούξια ή σκουλαρικάκι: Ανακαλύψτε τα Μυστικά της Φροντίδα, και Τεχνικές για Εξαιρετική Άνθηση

No Comments

Πώς να Κάνετε Παρτέρια με Βότανα στο Εξοχικό σας που θα Ξεχωρίζουν

No Comments

Πώς να φτιάξετε έναν ειδυλλιακό κήπο με γλάστρες σε εξωτερικές σκάλες

No Comments

Μικρός Κήπος: Συμβουλές για να Δημιουργήσετε το Δικό σας Πράσινο Καταφύγιο

No Comments

26 Αξιολάτρευτες ιδέες ροζ διακόσμησης κήπου που πρέπει να δείτε

No Comments

Λάπαθο ή Λάπατο ή Οξαλίδα: Το θαυματουργό αγριόχορτο – Οδηγός Καλλιέργειας και Θεραπευτικές Ιδιότητες

No Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *