Διακόσμηση Σαλόνι

Έξυπνες ιδέες για το πώς να διακοσμήσετε στενόμακρα σαλόνια

April 30th, 2020 1 Comment

Έξυπνες ιδέες για το πώς να διακοσμήσετε στενόμακρα σαλόνια

Εάν ψάχνετε βοήθεια για τη διακόσμηση μεγάλων και στενών δωματίων, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όσοι έχουν μεγάλα δωμάτια έχουν ένα ενδιαφέρον πλεονέκτημα όσον αφορά τη διανομή επίπλων. Δεν το ξέρατε; Λοιπόν, σε ένα επιμήκη δωμάτιο μπορείτε να δημιουργήσετε δύο διαφορετικές περιοχές χρήσης. Από τη μία πλευρά η περιοχή φαγητού και από την άλλη η περιοχή ανάπαυσης. Επίσης, όταν είστε έτοιμοι να τοποθετήσετε τα έπιπλα σας, λάβετε υπόψη αυτές τις μικρές συμβουλές.

26 Κομψοί τρόποι διακόσμησης για ένα μοντέρνο και ζεστό σαλόνι

 

Στις παρακάτω εικόνες μπορείτε να βρείτε ιδέες για το στενό και μακρύ σαλόνι σας. Πού να τοποθετήσετε κάθε ζώνη και τι πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αποφασίσετε. Ποιο είναι το καλύτερο μοντέλο καναπέ για ένα μακρύ σαλόνι και το καλύτερο μέρος για να το τοποθετήσετε. Η βέλτιστη απόσταση από την τηλεόραση έως το καθιστικό, καθώς και τα καλύτερα χρώματα για μια ευρύχωρη αίσθηση. Όλα αυτά σήμερα στο άρθρο μας.

1- Δημιουργήστε δύο διαφορετικές ζώνες για να μειώσετε οπτικά το χώρο και να αποφύγετε την αίσθηση του σωλήνα των μακρόστενων δωματίων. Είναι προτιμότερο η τραπεζαρία να βρίσκεται στο πιο φωτισμένο σημείο του καθιστικού. Αυτή η διανομή θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τη συχνότητα χρήσης της. Χρησιμοποιείτε την τραπεζαρία καθημερινά; Εάν ναι, το πιο πρακτικό είναι ότι είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κουζίνα.

2- Ο καναπές, το βασικό κομμάτι του καθιστικού μας. Για ένα επιμήκη και στενό περιβάλλον, θα πρέπει να επιλέξετε έναν μόνο καναπέ και να τον ακουμπήσετε στην ευθεία. Το μοντέλο ξαπλώστρας είναι επίσης μια καλή επιλογή. Προτείνουμε ένα μοντέλο με ανεξάρτητη μονάδα. Αναφερόμαστε σε εκείνους που έχουν ριπή που προστίθεται ή διαχωρίζεται ανά πάσα στιγμή. Θα δώσει πολύ ευελιξία και θα είναι πολύ πρακτικός όταν δέχεστε επισκέπτες.

3- Απόσταση μεταξύ καναπέ και τηλεόρασης: αυτή η λεπτομέρεια είναι πολύ σημαντική όταν πρόκειται για την επίπλωση μακρόστενου καθιστικού. Δεν εμπιστευόμαστε καμία γνώμη, γιατί υπάρχει κάτι διαφορετικό από όλους, οπότε έχουμε συμβουλευτεί τους ειδικούς. Σύμφωνα με την Panasonic, για κάθε δέκα ίντσες που διαθέτει η τηλεόρασή μας, θα πρέπει να έχουμε απόσταση μισό μέτρο από την οθόνη, οπότε κάντε τους υπολογισμούς σας.

Εύκολες και οικονομικές DIY ιδέες με παλέτες για ένα μοντέρνο σαλόνι

 

4- Έπιπλα κατάλληλου μεγέθους. Ένα από τα πιο συχνά λάθη κατά την επίπλωση του σπιτιού μας είναι η κακή επιλογή επίπλων και βοηθητικών αξεσουάρ. Οι επιμήκεις αίθουσες απαιτούν χαμηλά έπιπλα. Τα έπιπλα μέχρι την οροφή δεν συνιστώνται, καθώς συμβάλλουν στη δημιουργία εφέ διαδρόμου. Αλλά σημειώστε αυτό το δροσερό στοιχείο: το γυάλινο τραπέζι…

5- Χρώματα: αυτή η λεπτομέρεια που δεν κουράζουμε να επαναλαμβάνουμε. Τα ανοιχτά χρώματα διευρύνουν το χώρο δίνοντας μια αίσθηση ευρυχωρίας. Κερδίστε μετρά με βαμμένους λευκούς τοίχους και οροφές. Εάν τα ανώτατα όρια είναι υπερβολικά ψηλά και πρέπει να τα φέρνετε πιο κοντά, μπορείτε να τα βάψετε μια πιο σκούρα απόχρωση από τους τοίχους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο....μοιραστείτε το

About the author

Ηλιόλουστη Διακόσμηση: Πώς να Αξιοποιήσετε την Ώχρα-Μουσταρδί για Εκπληκτικούς Διακοσμητικούς Συνδυασμούς

No Comments

Κρυφό δωμάτιο πλυντηρίου: Πώς να το σχεδιάσετε, και 35 δημιουργικές ιδέες έμπνευσης

No Comments

50 Μοντέρνες και προσιτές ιδέες διακόσμησης για την άνοιξη που πρέπει να δείτε

No Comments

46 Πανέμορφες Ιδέες Διακόσμησης για την Άνοιξη για Κάθε Χώρο στο Σπίτι σας

No Comments

Μοντέρνα διακόσμηση μπάνιου: 50 κομψές ιδέες για να σας εμπνεύσουν

No Comments

Μοντέρνες Ιδέες Γήινης Διακόσμησης για το Πιο Στιλάτο Σπίτι: Ανακαλύπτοντας την Φυσική Εκφραστικότητα στον Εσωτερικό Χώρο

No Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *