TIPS & TRICKS

Φθινοπωρινός σχεδιασμός κήπου – Ιδέες με DIY ρουστίκ σταντ για γλάστρες

October 13th, 2018 No Comments

Φθινοπωρινός σχεδιασμός κήπου – Ιδέες με DIY ρουστίκ σταντ για γλάστρες

Όπου κι αν κοιτάξουμε, το φθινόπωρο μας καλωσορίζει με υπέροχα τοπία. Παντού βλέπουμε δέντρα ενός χλωμού πράσινου ή ενός πορτοκαλοκόκκινου, τα οποία είναι θαυμάσια. Υπέροχες είναι επίσης αυτές οι ιδέες για τη διευθέτηση του κήπου με ιδιαίτερα σταντ για γλάστρες.

Δείτε Εδώ Πώς Μπορείτε Να Μετατρέψετε Τα Ξύλινα Καφάσια, Κορμούς Και Πλαστικά Μπουκάλια Σε Υπέροχες Γλάστρες Για Τον Κήπο

Δεν έχει σημασία αν περίμένουμε ή όχι, να είναι ένας ζεστός Οκτώβριος. Πάντα μπορούμε κάνουμε υπέροχες διακοσμήσεις στον κήπο.

Αναμφισβήτητα ένα από τα μέρη που μπορούμε να ομορφύνουμε με ρουστίκ διακοσμητικά είναι η εξωτερική βεράντα. Και όταν λέμε ρουστίκ, σκεφτόμαστε πολλά αντικείμενα. Όπως ξύλινες σκάλες. Γιατί ξύλινες σκάλες; Οι λόγοι είναι όσο το δυνατόν πιο απλοί. Επειδή το ξύλο φέρνει το φυσικό στο τοπίο και επειδή μπορούμε να το επιτύχουμε ευκολα και γρήγορα.

Είναι αλήθεια ότι το φθινόπωρο μας εκπλήσσει με το χρώμα, αλλά μπορούμε να προσθέσουμε μερικές αποχρώσεις στο ντεκόρ. Για παράδειγμα, μπορούμε να βάψουμε ξύλο σε ζωντανά χρώματα, όπως το κίτρινο ή το μπλε. Αλλά λατρεύουμε επίσης το χρώμα του λευκού ή του φυσικού ξύλου. Αλλά δεν έχει σημασία τι θέλουμε, ένα πράγμα είναι σίγουρο. Μπορούμε να αναβιώσουμε το εξωτερικό με αυτές τις πρακτικές ιδέες.

Απίθανες Γλάστρες Από Παλιά Παπούτσια Που Κλέβουν Την Παράσταση

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About the author

Κρυφό δωμάτιο πλυντηρίου: Πώς να το σχεδιάσετε, και 35 δημιουργικές ιδέες έμπνευσης

No Comments

Όμορφα Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά για το τραπέζι: 25 ιδέες που θα σας μαγέψουν

2 Comments

Πώς να καλλιεργήσετε τις δικές σας ντομάτες εξοικονομώντας χώρο – Έξυπνες ιδέες και συμβουλές για καλλιέργεια σε γλάστρες και ζαρντινιέρες

No Comments

Η πιο όμορφη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με ξύλο και κλαδάκια για την πιο τέλεια χριστουγεννιάτικη διάθεση

1 Comment

Δημιουργικοί τρόποι καλλιέργειας λαχανικών και φρούτων στον κήπο: 30 σούπερ εμπνεύσεις

No Comments

40 Ιδέες για να σχεδιάσετε ένα ονειρικό boho μπαλκόνι

2 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *