Κουζίνα Στυλ Διακόσμησης

Υπέροχες κουζίνες σε Shabby Chic στυλ που θα σας ξετρελάνουν

October 18th, 2018 3 Comments

Υπέροχες κουζίνες σε Shabby Chic στυλ που θα σας ξετρελάνουν

Οι κουζίνες σε στυλ Shabby Chic είναι ιδανικές για τους πιο ρομαντικούς ανθρώπους. Περιβάλλοντα που φαίνεται να έχουν βρεί από παραμύθια. Διακόσμησεις γεμάτες ξύλο, ελαφριές αποχρώσεις και λουλούδια, πολλά λουλούδια. και αυτός ο τύπος διακόσμησης έχει μια συγκεκριμένη χωριάτικη γεύση.

Για να διακοσμήσετε μια κουζίνα με στυλ Shabby Chic πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα στο φως. Αυτά τα περιβάλλοντα, κατά κανόνα, έχουν μια μεγάλη πηγή φυσικού φωτός. Εάν δεν το έχουμε, μπορούμε πάντα να προσπαθήσουμε να το προσθέσουμε με λαμπτήρες, οι οποίοι έχουν επίσης ένα στυλ ρετρό.

17 χρήσιμες ιδέες για να διακοσμήσετε εύκολα το σπίτι σας σε shabby Chic στυλ

 

Τα ανοιχτά ράφια είναι ένα «must» αυτού του τύπου διακοσμητικού στυλ. Ας ξεχάσουμε λοιπόν τα ψηλά έπιπλα και τολμούμε να δείξουμε τα σκεύη μας. Ίσως αυτή να είναι μια καλή ευκαιρία να ανακαινίσουμε ένα παλιό έπιπλο, όπως είδαμε σε προηγούμενο άρθρο ιδέες για την αποκατάσταση παλαιών επίπλων” μας και προσπαθώντας όσο το δυνατόν περισσότερο να το κάνουμε με παστέλ χρώματα.

Οι τοίχοι και τα ξύλινα δάπεδα είναι πάντα ευπρόσδεκτα Μπορούμε να επιλέξουμε ανοιχτά χρώματα. Το λευκό είναι πάντα μια επιτυχία, επειδή δίνει περισσότερο φως, αλλά είναι επίσης δυνατό να ενσωματωθούν γαλάζιοι ή πράσινοι ήχοι.

Μπορούμε να εισαγάγουμε ανακαινισμένα έπιπλα. Θα δώσουν πολλή προσωπικότητα σε αυτές τις κουζίνες. Το ιδανικό είναι να τα γεμίσετε ή να χρησιμοποιήσετε ένα σαφή τόνο, ώστε να μην είναι εκτός συντονισμού.

Η διακόσμηση της κουζίνας είναι σημαντική, και δεν αναφέρουμε το ίδιο το σετ, αναφέρουμε τις μικρές λεπτομέρειες. Αποξηραμένα λουλούδια παντού, αλλά και αγγεία και το περίεργο παλιό στοιχείο που μπορεί να δώσει μια ορισμένη γοητεία στην κουζίνα.

35 Diy ξασπρισμένα σχέδια επίπλων για Shabby Chic διακόσμηση

 

Τέλος, μην ξεχάσετε τα υφάσματα. Ενώ είναι αλήθεια ότι σε μια κουζίνα δεν είναι τόσο απαραίτητα όσο σε ένα σαλόνι, μπορούμε πάντα να τοποθετήσουμε καλύμματα καρέκλας με εκτυπώσεις λουλουδιών, τα οποία το Shabby Chic εκτιμά και πολλά άλλα, ή μαξιλάρια με μικρά έγχρωμες εκτυπώσεις.

 

source

 

 

source

source

source

source

source

source

 

source

source

source

source

source

source

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο....μοιραστείτε το

About the author

32 Φιλόξενα Μοντέρνα Σαλόνια σε Χωριάτικο Στυλ: Η Απόλυτη Απόλαυση…

No Comments

Αφεθείτε στον ήχο των κυμάτων: 30 Μοναδικά υπνοδωμάτια με θέμα την παραλία

No Comments

30 Εκπληκτικές Deco trend Ιδέες για εσωτερική διακόσμηση μεταξύ ρουστίκ και μοντέρνου στυλ

No Comments

43 Εμπνευσμένες Ιδέες Ανοιξιάτικης διακόσμησης για την Κουζίνα σας

1 Comment

21 Αισθητικές Boho ιδέες διακόσμησης δωματίου τηλεόρασης

No Comments

Ρουστίκ μπάνιο: 48 ιδέες διακόσμησης

No Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *