Διακόσμηση

Ράφια για να εκμεταλλευτείτε μέχρι την τελευταία γωνία

March 16th, 2017 No Comments

Ράφια ιδέες1

Δεν μπορούμε να βάζουμε πάντα μια καρέκλα ή οποιαδήποτε άλλη παρόμοια μονάδα στις γωνίες των δωματίων μας. Τις περισσότερες φορές, λόγω έλλειψης χώρου, αλλά σήμερα θέλουμε να δείξουμε μια απλή και πολύ πρακτική λύση για να φορέσουν αυτές οι αφιλόξενες γωνίες. Τα ράφια μπορούν να χρησιμεύσουν για αυτές και λογικά επίσης θα προσφέρουν και ένα χώρο αποθήκευσης και οργάνωσης που ποτέ δεν είναι αρκετός.

Διακοσμήστε Με Γυάλινα Μπουκάλια Και Λουλούδια

 

  • Ας αρχίσουμε με τον ευκολότερο και οικονομικότερο τρόπο. Απλά ξύλινα ράφια και γωνίες χρησιμεύουν για να δημιουργήσετε ένα ράφι οπουδήποτε στην πράξη. Πρόκειται για μια λύση που σας επιτρέπει να φιλοξενήσετε τα ράφια ανάλογα με τις ανάγκες σας. Και είναι εύκολο να αλλάξετε θέσεις αν χρειαζόσαστε.
  • Μπορούμε επίσης να επιλέξουμε πιο φυσικές λύσεις όπως αυτή του φυσικού ξύλου, είτε σε ημιτελή ή ακατέργαστη μορφή, που μας δίνει φρεσκάδα.
  • Εξερευνήστε νέους τρόπους για να τοποθετήσετε τα ράφια σας. Σας επιτρέψει να δημιουργήσετε μια πρωτότυπη διακόσμηση. Είναι ό, τι συμβαίνει με αυτά τα κλιμακωτά ράφια που δημιουργούν ένα όμορφο οπτικό αποτέλεσμα. Αν και προφανώς θα χάσετε κάποιο χρήσιμο χώρο.

 

13 Δημιουργικές DIY Ιδέες Διακόσμησης Σπιτιού Με Βότσαλα Και Πέτρες

 

  • Ανοικτά ράφια στην κουζίνα είναι μια τρέχουσα τάση. Σε κάθε γωνιά της κουζίνας είναι καλό να επωφεληθούν από αυτή την τάση και να αποκτήσουμε κάποιο χώρο αποθήκευσης.
  • Τα 3D ράφια είναι μια καλή επιλογή για ένα παιδικό δωμάτιο, για παράδειγμα. Παρά το γεγονός ότι για πρακτικούς λόγους δεν αντιπροσωπεύει μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι είναι αισθητικά πολύ ενδιαφέρουσα.
  • Ένα γραφείο γωνία μπορεί να είναι ένα καλό συμπλήρωμα σε ένα ράφι στο ίδιο στυλ. Τόσο με έπιπλα μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα χώρο εργασίας σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού.
  • Τα βιβλία, από μόνα τους, είναι ήδη μια καλή διακόσμηση για ένα παιδικό δωμάτιο με όλες αυτές τις εικόνες και ζωντανά χρώματα που φέρνουν συχνά τα παιδικά βιβλία. Με αυτές τις πρακτικές και τα στενά ράφια μπορείτε να έχετε όλα τα βιβλία στα μάτια των παιδιών σας και τακτοποιημένα.

 

Ράφια ιδέες2

Ράφια ιδέες3

Ράφια ιδέες4

Ράφια ιδέες5

 

Ράφια ιδέες6

Ράφια ιδέες7

Ράφια ιδέες8

Ράφια ιδέες9

Ράφια ιδέες10

 

Ράφια ιδέες11

Ράφια ιδέες12

Ράφια ιδέες13

Ράφια ιδέες14

Ράφια ιδέες15

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο....μοιραστείτε το

About the author

33 Χαριτωμένες ιδέες με σαλονάκια γεμάτες έμπνευση

No Comments

Οι πιο καταπληκτικές DIY ιδέες για ανακύκλωση παλιών συρταριών επίπλων στη διακόσμηση του σπιτιού

No Comments

Οι πιο αριστοκρατικές εμπνεύσεις για ένα μικρό ρουστίκ σαλονάκι

No Comments

Διακόσμηση πόρτας: 50+ ιδέες για τη μετατροπή της εσωτερικής πόρτας σε ένα απίθανο διακοσμητικό στοιχείο

No Comments

Shabby Chic και Vintage διακόσμηση για να φέρετε γοητεία και φυσική ομορφιά στο τραπέζι σας

No Comments

Χωριάτικες ιδέες κρεβατοκάμαρας – απλότητα και ζεστασιά που θα σας μαγέψουν

No Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *