Διακόσμηση

Πώς να διακοσμήσετε σπίτια τύπου loft

Οκτώβριος 5th, 2017 Χωρίς σχόλια

διακόσμηση τύπου loft

Η ιδέα της στέγασης σε χώρο σοφίτας είναι σήμερα ένα από τα μεγάλα αγαπημένα στον κόσμο της διακόσμησης. Ήμασταν όλοι ερωτευμένοι με εκείνα τα σπίτια με ψηλά ταβάνια και διαφανείς χώρους. Αλλά ξέρουμε ποια είναι τα μυστικά αυτού του ύφους; Σε αυτό το άρθρο θα σας διδάξουμε πώς να διακοσμήσετε σπίτια τύπου loft.

Υπάρχουν πολλά σημεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη για τη διακόσμηση διαμερισμάτων ή σπιτιών σοφίτας. Πρέπει να φροντίσουμε, μεταξύ άλλων, λεπτομέρειες όπως το πάτωμα, οι τοίχοι και ο φωτισμός. Σας προσκαλούμε να συνεχίσετε να διαβάζετε και να βλέπετε αυτές τις φωτογραφίες με σοφίτες που πιθανώς θα σας δώσουν έμπνευση.

20 Θεαματικά Σκανδιναβικά Εσωτερικά Που Θα Σας Εμπνεύσουν

 

Ένα ζεστό δάπεδο

Τα σπίτια με σοφίτα είναι ευρύχωρα. Αντιλαμβανόμαστε το χώρο στο σύνολό του, στον οποίο οι τοίχοι και τα δάπεδα είναι πολύ σημαντικά. Αν και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε είδος εδάφους, όπως τσιμέντο ή μάρμαρο, η αλήθεια είναι ότι το ξύλο θα δώσει τη ζεστασιά που που πρέπει στο σπίτι. Αυτό το σημείο είναι σημαντικό. και είναι ότι πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι καθώς οι χώροι είναι τόσο ευρείες οπτικά, διατρέχουμε τον κίνδυνο να είναι κρύο. Για το λόγο αυτό, είναι καλή ιδέα να στοιχηματίσετε σε ξύλινα δάπεδα, ακόμη και σε συνδυασμό με άλλους τύπους δαπέδων, όπως υδραυλικά πλακάκια, για παράδειγμα.

Η σημασία των τοίχων

Πρέπει να έχουμε κατά νου ότι σε μια σοφίτα οι τοίχοι είναι λίγοι αλλά υπάρχουν. Επομένως, δεν μπορούμε να παραμελήσουμε την εμφάνισή τους. Αν ψάχνουμε για μια σοφίτα γεμάτη με φως, θα πρέπει σίγουρα να βαψουμε στο λευκό, το οποίο μαζί με τις φυσικές πηγές φωτός θα κάνουν τις στέγες μας να φαίνονται υψηλότερες και η διαμονή μας πολύ μεγαλύτερη. Ωστόσο, η λήψη κάποιου τοίχου και «ντύσιμο» διαφορετικά μπορεί επίσης να είναι μια καλή επιλογή. Μπορούμε να στοιχηματίζουμε σε φωτεινά χρώματα, για παράδειγμα με ταπετσαρίες ή ακόμα και τούβλο ή πέτρα.

Η σημασία του φωτισμού

Εάν εξακολουθείτε να αναρωτιέστε πώς να διακοσμήσετε σοφίτες κατοικίες, πρέπει να μιλήσουμε για φωτισμό. Ναι, γνωρίζουμε οι σοφίτες, κατά κανόνα, έχουν ψηλά ταβάνια και άφθονο φυσικό φως. Προφανώς υπάρχουν πάντοτε εξαιρέσεις. Εάν το σπίτι μας έχει αυτά τα χαρακτηριστικά, πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα του φωτισμού. Φαίνεται προφανές ότι δεν μπορεί να χρησιμεύσει κανένας λαμπτήρας. και είναι ότι εάν επιλέξουμε πολύ μικρές λάμπες θα χαθούν στην πολυτέλεια, οπότε είναι καλύτερο να επιλέγουμε μερικούς μεγαλύτερους που εκτός από το να δίνουν φως τη νύχτα, και γίνονται μέρος της διακόσμησης.

Ενδιαφέρουσες Ιδέες Για Διακόσμηση Με Λίγα Χρήματα

 

Πώς να διακοσμήσετε χώρους τύπου loft:

Σε αυτόν τον τύπο οι χώροι στέγασης είναι ενωμένοι. Έτσι, δεν είναι ασυνήθιστο να βρείτε χώρους πολλαπλών χρήσεων που χρησιμεύουν ως κουζίνα, τραπεζαρία, μελέτης και καθιστικό. Τα μπάνια θα είναι συνήθως κρυμμένα, αλλά με το υπνοδωμάτιο οι επιλογές πολλαπλασιάζονται. Ανάλογα με τις απαιτήσεις που έχουμε, μπορούμε να φιλοξενήσουμε τα πάντα στον ίδιο χώρο δημιουργώντας οπτικούς διαχωρισμούς με διακοσμητικά στοιχεία, αλλά αν έχουμε επίσης ψηλά ταβάνια μπορούμε να κάνουμε ένα διπλό ύψος για να εκμεταλλευτούμε πολύ καλύτερα τα τετραγωνικά μέτρα. Επίσης, οι σκάλες θα προσθέσουν μια πολύ κομψή αφή στην πατάρι σας.

διακόσμηση τύπου loft1

διακόσμηση τύπου loft2

διακόσμηση τύπου loft3

διακόσμηση τύπου loft4

διακόσμηση τύπου loft5

διακόσμηση τύπου loft6

διακόσμηση τύπου loft7

διακόσμηση τύπου loft8

διακόσμηση τύπου loft9

διακόσμηση τύπου loft10

διακόσμηση τύπου loft11

διακόσμηση τύπου loft12

διακόσμηση τύπου loft13

διακόσμηση τύπου loft14

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο....μοιραστείτε το

About the author

21 Καταπληκτικοί τρόποι για να διακοσμήσετε με παλιά φλιτζάνια και πιατάκια

Χωρίς σχόλια

21 Γοητευτικές ιδέες για εύκολη ρουστίκ διακόσμηση κουζίνας

Χωρίς σχόλια

Αυτοκόλλητα τοίχου: Η ιδανική λύση για εύκολη και οικονομική διακόσμηση χώρων

Χωρίς σχόλια

Χρώματα της άνοιξης – Φέρτε την άνοιξη στο σπίτι σας με φρέσκες αποχρώσεις

Χωρίς σχόλια

43 Εύκολοι τρόποι για να φέρετε μια ανοιξιάτικη – καλοκαιρινή αύρα στο σπίτι σας

Χωρίς σχόλια

Υπέροχες ιδέες για τη διακόσμηση του εξοχικού σπιτιού σας

Χωρίς σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *