Μοντέρο DESIGN - έπιπλα

Πρωτότυπη βιβλιοθήκη και καρέκλα αναγνώστη δυο σε ένα

Ιούνιος 27th, 2017 Χωρίς σχόλια

καρέκλα βιβλιοθήκη1

Η καρέκλα βιβλιοθήκη είναι ένα μοναδικό σχέδιο που ενώνει μια βιβλιοθήκη και μια καρέκλα για ανάγνωση σε ένα, και η τελευταία μπορεί να είναι κρυμμένη μέσα στη κεντρική βιβλιοθήκη.

 

Εάν είστε λάτρης των βιβλίων και ψάχνετε ιδέες για να φιλοξενήσετε τα βιβλία σας και άλλα έπιπλα που σχετίζονται με την ανάγνωση με στυλ και χωρίς να σπαταλάτε πολύ χώρο, εδώ είναι μια απίθανη ιδέα. Η βιβλιοθήκη της Ιαπωνικής αρχιτέκτονα Sou Fujimoto, μέσα και έξω από τα ράφια που την περιβάλλει, λειτουργεί τόσο ως χώρος αποθήκευσης όσο και ως καθίσμα.

Πώς Να Κάνετε Ένα Μοντέρνο DIY Zig Zag Καναπέ

 

Η βιβλιοθήκη γίνεται ένα στοιχείο του περιβάλλοντος όπου είναι εγκατεστημένο, παίζοντας έναν ενεργό, συνεχώς μεταβαλλόμενο ρόλο. Η καρέκλα χωράει σε ένα κομμάτι αποκοπής του ραφιού, επιτρέποντάς του να γλιστρήσει έξω από το έπιπλο που την περιβάλλει, καθώς και να είναι διακριτικά αποθηκευμένη όταν δεν χρησιμοποιήτε. Η καρέκλα έχει ελάχιστη εμφάνιση, όπως και ολόκληρο το ράφι, με έλασμα κάθισμα πίσω από ενιαίο κομμάτι ξύλου. Η καρέκλα έχει επίσης κάποια ράφια για αποθήκευση, έτσι θα εξοικονομήσετε πολύ χώρο.

Η βιβλιοθήκη είναι κατασκευασμένη από ξύλινες πλάκες από ίνες. Το εμπορικό σήμα το έθεσε μόνο στο λευκό για να τονίσει τους «ισχυρούς δεσμούς μεταξύ του περιεχομένου και του επίπλου». Αυτό το χρώμα υπογραμμίζει επίσης το μινιμαλ σχέδιο του κομματιού.

καρέκλα βιβλιοθήκη2

καρέκλα βιβλιοθήκη3

καρέκλα βιβλιοθήκη4

 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο....μοιραστείτε το

About the author

Βοτανικές γλάστρες ως υπέροχα διακοσμητικά και διαχωριστικά χώρου

Χωρίς σχόλια

Διασκεδαστική συλλογή επίπλων εμπνευσμένη από fast food

Χωρίς σχόλια

Πώς να κάνετε ένα μοδάτο υπαίθριο καναπέ

Χωρίς σχόλια

Καινοτόμα ρουστίκ έπιπλα και διακοσμητικές ιδέες που θα αγαπήσετε

Χωρίς σχόλια

Απίθανες ιδέες με μπαράκια που μπορείτε να κάνετε ακόμα και σε μικρό χώρο

Χωρίς σχόλια

Πώς να κάνετε ένα Μοντέρνο DIY Zig Zag Καναπέ

Χωρίς σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *