Μπάνιο

Ντουζιέρες μπάνιου και μπανιέρες : Μια μοναδική αισθητική στον χώρο σου.

February 12th, 2018 No Comments

Ντουζιέρες μπάνιου και μπανιέρες

Οι ντουζιέρες και οι μπανιέρες είναι από τα πλέον βασικά στοιχεία του μπάνιου, αφού μπορούν να σε χαλαρώσουν και να σε αποφορτίσουν μετά από μια δύσκολη μέρα. Δεν εξασφαλίζουν μόνο την πρακτικότητα μέσα στην καθημερινή μας ζωή, αλλά με τις προτάσεις μας, μπορούν να γίνουν ένα κόσμημα στον χώρο.

Στο TSDECO θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από μπανιέρες, καμπίνες ντουζιέρας και καμπίνες μπάνιου, καθώς και ντουζιέρες, σε μοναδικές τιμές και ασυναγώνιστη ποιότητα.

DECK STOONE 2_0

Μοντέρνες, άνετες και μοναδικά σχεδιασμένες ντουζιέρες, σε περιμένουν εδώ, για να αλλάξουν τον χώρο σου και να σου δώσουν την μεγαλύτερη ευκολία. Οι ντουζιέρες είναι μια ιδανική λύση και πολύ δημοφιλής, αφού εξοικονομεί χώρο και μπορεί να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες ενός μικρότερου μπάνιου.

Στο κατάστημα θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από ντουζιέρες ακρυλικές, πορσελάνινες, ανοξείδωτες, ξύλινες, πέτρινες. Καθώς και flat slim και royal midi. Η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και η αισθητική, είναι το πρώτο και το βασικό μέλημα της εταιρείας.

FOTO 2_10

Οι καμπίνες μπάνιου και οι καμπίνες ντουζιέρας, είναι μια πρόταση υψηλής αισθητικής για τον χώρο σου, αλλά και μεγάλης πρακτικότητας και καλαισθησίας. Όλοι θέλουμε να χαλαρώσουμε στο τέλος της μέρας, με ένα αναζωογονητικό ντους και είναι επίσης, το ιδανικό ξεκίνημα της μέρας. Στο κατάστημα θα βρεις καμπίνες μπάνιου και καμπίνες ντουζιέρας που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για εσένα, που θέλεις ο χώρος σου να ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη αισθητική του και ψάχνει μια εναλλακτική και μοντέρνα τεχνοτροπία, με μεγάλη ανθεκτικότητα και αξεπέραστη ποιότητα.

Delta

Οι μπανιέρες αποτελούν το πρώτο πράγμα που προσέχουμε στο μπάνιο μας και είναι από τα βασικότερα στοιχεία, όσον αφορά την λειτουργικότητα και την αισθητική. Η επιλογή της σωστής μπανιέρας μέσα στον χώρο, μπορεί να σου δώσει το πολυπόθητο αίσθημα χαλάρωσης που χρειάζεσαι, μετά από μια κουραστική μέρα και να δώσει μια πινελιά κομψότητας και design στο μπάνιο σου. Οι επιλογές που έχεις είναι πολλές! Από μπανιέρες ευθύγραμμες, ασύμμετρες, γωνιακές (δες εδώ) , στρογγυλές και ελεύθερης τοποθέτησης.

Τα πάντα για το μπάνιο σου βρίσκονται στο tsdeco.gr με ποιότητα, αισθητική και μοναδικές τιμές.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο....μοιραστείτε το
Tags:

About the author

40+ Γρήγορες και εύκολες ιδέες οργάνωσης μπάνιου για πρωτότυπη έμπνευση

No Comments

Έξυπνες κρυφές ιδέες αποθήκευσης μπάνιου

No Comments

12 μπάνια εμπνευσμένα από τη θάλασσα

No Comments

15 + Δημιουργικές ιδέες αποθήκευση πετσετών για το μπάνιο

1 Comment

33 Ελεύθερες επιδαπέδιες μπανιέρες για ένα ονειρικό μπάνιο

No Comments

15 Πολύ απίθανες DIY Ιδέες για το ντεκόρ του μπάνιου σας

No Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *